Кое число носи най-голям късмет през октомври?

Месецът ще се управлява от Петицата

Новини
10:44 - 06 Октомври 2020
1506
Кое число носи най-голям късмет през октомври?

Кои са датите през октомври, които носят късмет? Простите нумерологични изчисления показват, че за да разберете кое число ще управлява октомври, трябва да съберете цифрите от месеца с тези на годината. Октомври е десетият месец, така че получаваме: 1 + 0 + 2 + 0 + 2 + 0 = 5.

Месецът ще се управлява от Петицата. Тя е символ на хармония и равенство, число, което помага на човека да разбере тайните на Вселената и природата, съобщава Нова тв.

Числото пет се съчетава добре с цветове като бордо, тъмно синьо, тюркоаз. Тези нюанси ще бъдат най-благоприятни през този месец.

Силите в Петицата се съдържат в камъните, олицетворяващи природните елементи Огън и Въздух. Затова най-подходящите талисмани през октомври са карнелиан, кехлибар, топаз, сапфир, тигрово око, розов кварц.

Двойно по-натоварен с положителна енергия от 5 октомври е 10. Съчетанието на двете петици и единицата в числото говори за новаторство и амбиция. Това е денят, в който трябва да правите големи планове.

Има още две дати, свързани с петицата, които носят късмет този месец.  

14 октомври – освен порив за ново начало, на тази дата трябва да балансирате, като обръщате внимание както на любовта, така и на работата.

23 октомври пък се смята за един от най-натоварените през месеца. Наличието на 3 в числото 23 означава, че трябва да обърнете специално внимание на духовните практики и придобиването на нови знания.