Кога да започнем с козметичните корекции?

Естетичната медицина няма възраст

Стил
16:14 - 06 Април 2022
1967
Кога да започнем с козметичните корекции?

Трябва да се уточни, че естетичната медицина няма възраст. Има млади жени с по-изразени признаци и зряла кожа със завиден колаген. Поради тази причина е важно независимо от възрастта ни, да отидем при експертен лекар за съвет, за да предотвратим стареенето и да се грижим правилно за кожата си.

Как да го направим?

На 30 години.... Усещате, че със сигурност сте млади и не се нуждаете от лечение против бръчки. Въпреки това за първи път усещате, че кожата ви е различна, някак си по-малко сияйна. Причината, поради която кожата ни вече не изглежда като преди, не винаги са бръчките. Има кожен стрес или умора на кожата, които се отразяват на блясъка на лицето, създавайки вид на преждевременно стареене.

"И какво мога да направя?" - вероятно ще се запитате. Лечението по избор се състои в подобряване качеството на кожата, осигуряване на повече хидратация, обединяване на лицето, като по този начин се постига по-свеж и здрав вид. Сред процедурите за подобряване на качеството на кожата се открояват следните:

– Кожна биостимулация с растежни фактори.

– Медицински пилинг.

– Мезотерапия с витамини, микроелементи и хиалуронова киселина.

На 40 години... чувстваш се по-сигурна в себе си от всякога, ти си активна жена, чувстваш се прекрасно отвътре. Но когато се погледнете в огледалото, изображението ви показва по-уморено лице, започват да се виждат линиите около очите или устата. Време е да изглеждаме толкова добре отвън, колкото се чувстваме отвътре.

"И какво мога да направя?" - отново питате себе си. Сред леченията по избор, на които може да се подложите, се открояват следните:

– Хиалуронова киселина за изглаждане на първите бръчки.

– Ботокс за постигане на отпочинал и свеж вид.

– Витамини за подобряване качеството на кожата.

+ 50 години... На тази възраст могат да се появят петна по лицето, известна отпуснатост на кожата, особено в овалната част на лицето и по-явни мимически линии.

И естествено следва "И какво мога да направя?"

Премахване на петна можете да го постигнем само за 2 сесии с помощта на специфичен медицински лазер, който не само ги премахва, но и подобрява качеството и текстурата на кожата.

За лечение на отпусната кожа и възстановяване на нейната еластичност има различни лечения, в зависимост от всеки отделен случай. Звездната терапия за възстановяване на твърдостта на кожата и усещане като преди е най-подходяща.

Това е най-новата новост в естетичните медицински процедури. Това е алтернативата на хирургичното повдигане по неинвазивен начин. Може да получите невероятни резултати само в една сесия и без да преминавате през операционната.