Кой допусна 16-годишната Сузанита да има силикон и да се снима гола?

Новини
15:09 - 09 Април 2019
31709
Кой допусна 16-годишната Сузанита да има силикон и да се снима гола?

16-годишната Сузанита отново скандализира. Дъщерята на фолк легендата Орхан Мурад преди дни пусна видео на чисто голите си силиконови гърди в интернет. Младата певица засне как да вдига блузата си и да пъчи прелести.

Ако преди тя споделяше разголени снимки, но все пак оставяше нещо и на въображението, сега всички видяха бюста й. Секс кадрите бяха охотно тиражирани от десетки медии, които виждат най-елементарно само пошлата клюка в този факт. Още на 16 години момичето вече се гордее със силикона си, с това, че има голяма бройка мъже в леглото си и че догонва Мара Отварачката по огромни устни. Това нормално ли е?!

Малко след скандалното видео, Сузанита  изтри почти всичките си снимки в профила си в инстаграм и в момента има само 5 кадъра. На единия тя показва татуирания си гръб, на друг е с майка си, а на останалите се кълчи провокативно. Очевидно десетокласничката се е стреснала от ефекта, който е предизвикала.

Отвъд пикантната страна на тази "светска" информация обаче изникват куп важни въпроси:

Защо Агенцията за закрила на детето не вземе някакви адекватни мерки и не направи опит да преустанови сексуалните провокации от едно непълнолетно момиче?

Защо родителите на Сузанита са позволили тя изобщо да има силикон в бюста? Струва ли им се нормално? По наша информация, момичето си е поставило силикон, когато е било още на 15 години!

Кой е пластичния хирург, който е направил тази сложна интервенция на едно дете? Наясно ли е, че това е забранено от закона и противоречи на всякакви етични норми?

Има ли държавен орган в България, който да съблюдава дали невръстни момичета могат свободно да си слагат силикон или подобни материи в бюста, устата, задните и интимните части?