Кой е изненадващият актьор от Game Of Thrones, който ще е новият Джеймс Бонд?

Новини
17:21 - 12 Ноември 2021
2122
Кой е изненадващият актьор от Game Of Thrones, който ще е новият Джеймс Бонд?

Изненадващ актьор от Game Of Thrones е фаворит за новия Джеймс Бонд. През годините звездите Ричард Мадън и Кит Харингтън бяха отбелязани като възможните заместници на Даниел Крейг за ролята на 007. Ето, че сега още едно име от хита на HBO се спряга за легендарния агент.

Том Хопър, който играе Дикън Тарли, сега е общ фаворит заедно с Мадън и Том Харди.

Хопър, който е на 36 години, се появява в четири от епизодите на Игрите, но е по-популярен сред младата публика като Лутър Харгрийвс от сериала на Netflix The Umbrella Academy.

Сред другите му участия са сериалът на BBC Merlin, в който играе сър Пърсивал. И очакваното продължение на Sin City – Welcome to Raccoon City.

Триото от Game of Thrnes не са единствените имена, сочени като заместници на Крейг в суперпродукцията. Дългият списък се допълва от Идрис Елба, Джейми Бел и звездата от Bridgerton Реже-Жан Пейдж, както и много други.

Крейг наскоро се появи в последния Бонд с него в главната роля No Time to Die. Във видеото горе можете да си припомните трогателната му раздяла с ролята, която играе от 2006 година насам.

Лентата тръгна в кината през септември след 17-месечно забавяне. Още на етап сценарий, филмът донесе приходи от присел в размер на 668 милиона долара. Това го нареди на 5 място в класацията за 2021 година.

Мадън и Харингтън можете да видите в новия филм на Marvel – Eternals.