Кой е колаген №1 в света?

COLLAGEN Peptides, който безапелационно печели всички здравни награди в САЩ, вече е достъпен на супер цена и в България

Икономика
22:07 - 20 Февруари 2024
14763
Кой е колаген №1 в света?

Обявеният за №1 в света колаген и "майката на всички колагени" - безапелационния COLLAGEN Peptides на американската компания NaturesPlus® отново е наличен в България, след като няколко месеца количествата бяха напълно разграбени. Цената на продукта вече е и значително по-достъпна - едва 69,90 лв., намалена от 116,50. COLLAGEN Peptides се продава единствено от водещия сайт за качествени витамини и хранителни добавки у нас Vitamag.bg, както и в трите физически магазина на компанията (вижте адресите ТУК).

Това е възможно най-висококачествения натурален хидролизиран колаген (известен като Колагенови пептиди) на прах с премиум състав. Съдържа всички 6 основни типа колаген (I, II, III, IV, V и X), които осигуряват мощна подкрепа на цялото тяло. Обогатен профил, който многократно превъзхожда обикновения колаген по отношение на клетъчно усвояване и ползи. Приемът на Хидролизиран Колаген на NaturesPlus® допринася за поддържане на еластичността и хидратацията на кожата. Спомага за доброто състояние и красивия вид на косата и ноктите. Подхранва ставите и съдейства за заздравяване на сухожилията. Има приятен и деликатен ванилов вкус.

Продуктът е безапелационен носител на най-престижните награди в категория “Здраве и Красота” в САЩ за последните 6 години – от 2018 г. до 2023 г. Той е обявен и за Колаген №1 от авторитетното сп. Glamour за 2022 г., а специална награда му връчка и модната Библия Vogue през 2019-а. Известно е, че легендарната главна редакторка на Vogue Анна Уинтур от години ползва продукта всяка сутрин. Публично известно е, че именно този колаген приемат и американските президенти Доналд Тръмп и Джо Байдън, както и мегазвездите Чарлийз Терон, Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм, Мадона, Лейди Гага, Тейлър Суифт, Риана, Бионсе и стотици други. В Америка COLLAGEN Peptides има над 30% пазарен дял.

Известно е, че Мадона приема колагена от години

Защо колаген?

Колагенът е най-разпространеният протеин в организма, който съставлява 30% от общия протеин в тялото. Той е основен компонент на косата, кожата, ноктите, зъбите, ставите и на много други важни органи от човешкото тяло. Допринася още за поддържането на мускулен тонус и здрава костно-ставна система. С напредване на възрастта, след около 30-годишна възраст, производството на колаген се забавя драстично и всяка година тялото започва да губи около 2% от естествения колаген. Тази постепенна загуба на колаген причинява естествени видими белези като по-тънка кожа (което води до образуването на фини линии и бръчки), чупливи нокти, косопад, болки в ставите и други. Чрез външен прием на колаген, под формата на хранителна добавка, естествената загуба на колаген може да бъде компенсирана и нежеланите последици минимизирани. Любопитен факт е, че колагенът е една от най-популярните добавки, която медицината посочва като продукта на 21 век за борба със стареенето. 

Колаген, но не който и да е

Известен факт е, че не всеки вид колаген се усвоява правилно в човешкото тяло. Обикновеният колаген, например, съставен само от определени типове колаген се характеризира със слабо ензимно разграждане и ниска клетъчна абсорбция. Колагенът с най-добра абсорбция на клетъчно ниво, е хидролизираният, известен още като „Колагенови пептиди”. Нещо повече, когато колагенът е съставен от всички 6 типа (I, II, III, IV, V и X), тогава синергичните ползи от приема му значително нарастват. Именно такъв е Хидролизираният Колаген на NaturesPlus, американската марка с дългогодишни традиции в разработката и производството на Колаген.

Защо е №1

Хидролизираният Колаген на NaturesPlus® е висококачествен натурален колаген, под формата на прах, който е известен също и като Колагенови пептиди. Отличава се с премиум състав. Неговите източници са: говеждо месо от крави, хранени с трева, прясно уловена дива треска, свободно отглеждани пилета и яйчена мембрана. Използвани са само чисти и устойчиви съставки, защото те са най-добрият избор на колагенови източници.  Обогатен профил, който многократно превъзхожда обикновения колаген по отношение на клетъчно усвояване и ползи. Осигурява максимална абсорбция и благодарение на добавените в състава Ензими, които подпомагат още по-лесното и ефективно усвояване от организма. Неговият пълноспектърен профил от 6-те основни типа колаген (I, II, III, IV, V и X) осигурява ефективна подкрепа на цялото тяло, както следва:

  • Тип I – Еластичност на кожата
  • Тип II – Стави и хрущял, еластичност и хидратация на кожата
  • Тип III – Кожа, кръвоносни съдове и жизненоважни органи
  • Тип IV – Клетъчно здраве и растеж
  • Тип V – Кожа, сухожилия и имунна система
  • Тип X – Стави, кости, мускули, нокти и коса

Приемът на Хидролизиран Колаген на NaturesPlus допринася за поддържане на еластичността и хидратацията на кожата. Спомага за доброто състояние и красивия вид на косата и ноктите. Подхранва ставите и съдейства за заздравяване на сухожилията. Поддържа чревното здраве и чревния имунитет. Има приятен и деликатен ванилов вкус. За оптимален ефект е препоръчително да се комбинира с прием на Витамин С. 

Разгледайте и другите топ продукти, които се предлагат в сайта Vitamag.bg - най-добрите в категорията и класа си, с доказан произход, внесени специално от САЩ, Канада, Германия, Швейцария и Словения и сертифицирани неколкократно

Съдържание от Vitamag.bg