Кой фитнес клуб у нас предлага най-много услуги?

Ето къде фитнес картата дава достъп до най-широка гама от възможности

Любопитно
11:37 - 14 Октомври 2022 (обновена)
2517
Кой фитнес клуб у нас предлага най-много услуги?

Разнообразието от спортни клубове у нас е изключително голямо. Фитнесът в последните години стана не само хоби, но и начин на живот за десетки хиляди. За постигане на максимално добри резултати е необходимо да изберем най-подходящия клуб, в който да се чувстваме комфортно. Проучване сред фитнес центровете у нас разкри безспорния номер 1, когато става дума за брой здравословни услуги под 1 покрив.

Едноличен лидер в това отношение е първият и най-голям клуб от веригата Pulse Fitness & Spa – Pulse Fitness & Spa Bulgaria. С удобна локация в кв. Манастирски ливади и площ от над 5.500 кв.м., Pulse Fitness & Spa Bulgaria е същински “фитнес град”, отдаден само и единствено на любовта към спорта и пълноценната почивка. Огромната квадратура и разнообразието от предлаганите услуги в клуба, както и близостта му до ключови градски артерии, гарантират, че веднъж стъпили тук, няма да поискате да си тръгнете. Ето и от какво може да се възползвате:

Две обособени силови зони, всяка от които е разположена на цял етаж. Тук ще откриете уреди със свободни и регулируеми тежести, дъмбели, пудовки, лежанки и десетки аксесоари. Всички съоръжения са от най-високия клас на пазара и предоставят безброй възможности за по-разнообразни, динамични и ефективни занимания.

Кардио зона с над 90 съоръжения, насочени към топенето на излишни мазнини и тренирането на издръжливост. Зоната е остъклена с френски прозорци, което открива спираща дъха панорамна гледка към Витоша.

Функционални тренировки – клубът разполага с няколко различни малки и големи зони за кондиционни занимания, в които можете както да загреете преди тренировка, така и да проведете цялостна тренировка със собствено тегло, пудовки, гирички, топки, ластици и други аксесоари.

Над 2.000 кв.м. спа център с десетки съоръжения, където ще постигнете тотален вътрешен мир и спокойствие. Тук можете да се отдадете на безброй различни термо и хидротерапии или да релаксирате в разнообразните по вид кътове и стаи. На ваше разположение са вътрешен плувен басейн с 25 м. дължина, римски басейн, сауни, топли каменни легла, VIP релакс зона и още много съоръжения. 

Над 150 групови занимания на месец! Клубът разполага с две модерно оборудвани зали за фитнес класове, в които се провеждат ежедневно тренировки. Залите са просторни и светли, с добра вентилация и голям капацитет и предлагат богат избор от занимания като P.BoxX, Cross Functional Bootcamp, Kangoo Jumps, Pilates, Yoga, Народни танци и много други.

Spinning зала с 40 броя професионални уреди BH Spinning Bikes от последно поколение и специален мултимедиен екран, който визуализира няколко различни трасета за по­приятно и разнообразно протичане на заниманията. Зала за бокс и кикбокс с боксови чували и специално оборудване с множество аксесоари за оптимална тренировка.

Ако това не Ви се струва достатъчно, на разположение са още масажно студио Marina Spa, солариум, протеинов и фреш бар, магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари, кинезитерапевтичен кабинет - Kin4You, автомивка и огромен паркинг, на който клубните членове на Pulse имат възможността да паркират автомобилите си безплатно.

Pulse Fitness & Spa Bulgaria е място без аналог, където можете да постигнете промяна, здраве, личен баланс и удовлетвореност чрез спорт по удобен и достъпен начин, пестейки време и излишни усилия, без да правите компромис с ритъма на големия град.