Кой плаща по 10 бона на Роси Кир. и Братя Аргирови да пеят за Путин?

Рашисти от 10 държави се събират край Калофер

Политика
17:00 - 15 Септември 2023
9356
Кой плаща по 10 бона на Роси Кир. и Братя Аргирови да пеят за Путин?

Поддръжници на Кремъл и диктатора Путин от десет държави ще се съберат утре, на 16 септември, на своя първа международна изява. Мероприятието е отделно от традиционната сбирка на училите и работилите в СССР, които се събират край яз. „Копринка“. Хитът в афиша е участието на соц звездите Росица Кирилова и Благовест и Светослав Аргирови.

Събитието край Калофер е организирано от Национално Движение „Русофили“ и учреденото през март т.г. в Москва Международно движение на русофилите (МДР) – и на двете е председател Николай Малинов, обвинен от българската прокуратура за шпионаж в полза на Русия и награден с медал от самия Владимир Путин за заслуги към Москва. Съборът ще протече под наслов "С Русия в сърцето".

Поздравления, товарищ Малинов!

Специален гост на събора ще бъде Сергей Бабурин, президент на Международната славянска академия за наука, образование, изкуство и култура.

Бабурин е бил председател на парламентарното обединение в Държавната дума „Анти НАТО“.

Според наши източници от шоу средите хонорарът на Роси и Братята за изявата е по 10 бона. Интересно откъде Николай Малинов разполага с такива средства, за да провежда рашистките си събори.