Кои са най-подходящите Inbet бонуси за спортни залози?

Спорт
09:25 - 21 Септември 2023 (обновена)
2729
Кои са най-подходящите Inbet бонуси за спортни залози?

Феновете на спорта, навършили 18 години, могат да покажат знанията си в легалните букмейкъри. За тази цел се създава профил в избран сайт и се извършва депозит. Но точно тук се крие грешката на повечето потребители, които не проучват съответната платформа. Например всеки от Вас има възможност да се запознае с оценките за Inbet бонусите в Nostrabet и ако предложенията му харесват, да се насочи към регистрация. В следващите редове ще разгледаме най-атрактивните оферти на родния бранд и за кого са подходящи.

Уверен старт в Inbet с начален бонус

Загатнахме за първата стъпка, която трябва да премине всеки желаещ да участва в онлайн залози, а именно регистрацията. В случай че вече сте отворили акаунт в Inbet и сте осъществили дебютен депозит в 14-дневен срок, имате право на стартова оферта. Операторът изплаща бонус средства, които впоследствие се разиграват в една от двете секции (спорт или казино), като се следват установените правила. Важно е да спазвате условията за минимален коефициент, допустим облог, класиращи се пазари.

Много нови потребители се насочват към офертата за спортни залози на Inbet, защото има по-лесни правила за освобождаване. Максималният ѝ размер достига 200% до 200 лева, но се раздава на две части.

След като букмейкърът обработи първия депозит, в баланса се зарежда първият дял на бонуса – 100% до 100 лева. Той е под формата на кеш сума, която е задължително да се разиграе 5 пъти на единични селекции с коефициент 1.50+ или на акумулатори с обща ставка над 2.00. Ако това изискване е спазено, InBet възнаграждава участника с Free Bet, равняващ се на 100% от първия депозит до 100 лева.

Най-добрите спортни оферти за активни играчи

Ако сте останали доволни от inBet и сте се справили успешно с усвояването на стартовия бонус, може да продължите участието си. Активните залози Ви носят допълнителни оферти под формата на кредити, възстановяване на пари, увеличени печалби и подобрени коефициенти.

Всеки ден букмейкърът избира най-интересните мачове от тиража и предлага завишени ставки (Megaboost) на определени селекции. Увеличението е с близо 20%, което рефлектира върху стойността на печалбата при коректна прогноза. Например, ако в другите сайтове са дава 3.50 за победа на домакина и над 2.5 гола в мача, inBet Megaboost ще Ви предложи коефициент 5.00.

Любителите на множествени залози се класират за бонус “Премиум Колонка”, който носи до 500% увеличение на потенциалната печалба. За да се възползвате от промоцията, трябва да комбинирате поне 3 пазара в акумулатор, като всеки от тях е придружен от коефициент 1.35+. Зачитат се залози на повечето популярни лиги, но има ограничение на максималната печалба до 2500 лева.

Друг бонус за спортни залози, който помага на потребителите, е “2 гола разлика”. Той се активира автоматично, ако е съставен квалифициращ залог и избраният отбор поведе в резултата с 2 гола. Допринасят прогнози за краен победител на срещи от най-големите шампионати в Европа и света.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.