Кои са най-предпочитаните опции за залози сред българите?

Новини
13:54 - 23 Декември 2021 (обновена)
3700
Кои са най-предпочитаните опции за залози сред българите?

Букмейкърските сайтове предлагат възможност за залагане на спорт на пълнолетните играчи. Най-често те поставят знак за победил или равенство, но освен тези стандартни опции, има и много други, които наричаме пазари. Направихме си труда да проучим, кои са най-предпочитаните варианти за поставяне на залог от българите и ще ви запознаем с тях по-долу в тази публикация.

Опции за залози на футбол

Едва ли е тайна, че най-много залози се правят на футбола. Главната опция в онлайн платформите, е да поставите знак 1 за победа на домакина, знак 2 за победа на госта или Х за равен резултат. Има обаче и още куп интересни пазари, които залагащите не подминават. Те харесват опцията да заложат с два знака, която е по-известна като „Двоен шанс“. Така например, играчът предвижда 1Х (победа за домакин или равенство), 2Х(победа за гост или равенство) и прочие.

Други предпочитан маркети, са под / над брой голове или резултат на полувремето. Немалко играчи избират и „Хендикап“. при който един от участниците има предимство в резултата. При този вид залози отборът домакин или гост започва с изкуствена преднина 1:0 (или повече), а вие решавате, дали да заложите на него или на противника, който е догонващ в срещата.

Вие можете да видите различните пазари предлагани от лицензираните български букмейкъри в https://betenemy.com/bukmeikari/, където има ревюта на сайтове за залози и се пише изчерпателно за всички предложения на различните хазартни оператори в страната и не само.

Опции за залози на баскетбол

Разбира се, баскетболът също подлежи на залози. В бетинг сайтовете има множество пазари, които могат да донесат добри възнаграждения. Българските играчи използват опциите за залог на общ брой отбелязани точки в мача, победна разлика, първо полувреме / краен резултат или най-резултатна четвърт. Има и още цял куп маркети, но с оглед на наблюденията ни, горепосочените са много често употребявани. Естествено, добре е да бъдете внимателни, тъй като прогнозирането на упоменатите събития, не е много лесно и има възможност да загубите немалко средства.

Опции за залози на тенис на корт

Тенисът се следи от много залагащи, а те често дават прогнози за общия брой сетове или общия брой геймове. Има и по-завъртени предложения за залагане, сред които ще има ли тайбрек в мача, четен или нечетен брой геймове, както и точен резултат. Родните играчи не се колебаят да използват тези видове залози, тъй като с тях получават по-висок коефициент при краен успех.

Тук трябва да отбележим, че има и предпочитания за хендикап в тениса. Той може да представлява преднина за един от тенисистите, но може и да важи за определен гейм (Гейм хендикап). Тук обаче е по-трудно да се спечели, тъй като ставаме свидетели на чести изненади.

Опции за залози на бокс

И, тъй като залаганията на бокс, придобиват все по-висока популярност, е нужно да ви запознаем с наличните опции за този спорт. В много сайтове ви се предлага да дадете прогноза за краен победител, общ брой рундове, ще бъдат ли изиграни първите 12 рунда и други. Най-харесван е пазарът за определяне на печелившия метод. Вие можете да прогнозирате, дали мачът ще свърши с нокаут или ще има решение на рефера. В повечето случаи тези маркети идват с високи ставки.

В обобщение

Колкото по-трудни за прогнозиране са пазарите, толкова по-високи са техните коефициенти. Ние обаче ви съветваме да бъдете разумни със залозите, тъй като те са конструирани, така че ви затруднят максимално, а това често води до загуби. Пожелаваме ви всичко хубаво и успехи.