Кой сега е Литекс?

ЦСКА 1948 сложи оранжеви фланелки, пусна и календар с авио елементи

Новини
16:23 - 24 Ноември 2020
3789
Кой сега е Литекс?

В големия спор от 4 години насам - кой е автентичният ЦСКА и кой е Литекс, беше даден още един отговор. Изключвайки факта, че новосформираният клуб и новак в елита - ФК „Централен спортен клуб на армията 1948“, има една шепа привърженици и трябваше да смени и емблемата си, сега сложи оранжеви одежди и пусна календар за 2021 година.

С действието си ЦСКА 1948 уж подкрепи "Фондация Множествена склероза - България" в кампанията "Заедно на терена" с подписана тениска от състезателите, като парите ще бъдат използвани за каузата". Откъде ще се вземат тези пари, е друг пъпрос.

В същото време клубът на новака в елита пусна в продажба официалния си календар за 2021 г. Той е на цена от 5 лева и може да бъде поръчан онлайн или в офисите на тима.

"Клубът още веднъж се отличава с иновативен подход, допълнен от неизменната армейска визия! Бъди един от първите, сдобили се с календара на червените. Изпращаме една шампионска година, изпълнена с куп предизвикателства, за да посрещнем новата с амбиции за още по-силен ЦСКА в efbet Лига!", написаха на официалния си сайт от ФК Централен спортен клуб на армията 1948.

На снимката се виждат и елементи от авиацията, която за пореден път потвърждава теорията, че се са авиатори или обелки, както ги наричат още във фенските среди.