Кой ще спечели "Един за друг"?

Нещо за четене
16:23 - 18 Май 2021
6603
Кой ще спечели "Един за друг"?

Горещи емоции и оспорвани битки предстоят за участниците във финалната седмица на романтичното риалити „Един за друг“. Шанс да се борят за голямата награда ще получат само две двойки, а по-слабо представилите се от тях ще напуснат формата завинаги още в следващите дни. В генералното класиране към момента на последна позиция застават Яница и Момчил. Бронзовото място е за Тина и Станимир, на второ място се нареждат Полина и Мохамед, а Тяна и Иво – на първо.

В риалити формата се впуснаха 13 двойки, готови да докажат, че заедно са непобедими. На финалната прага останаха само най-силните играчи. До този момент според генералното класиране и справянето в игрите се очертава Тяна и Иво да се изправят срещу Полина и Мохамед, научи Lupa.bg.

Вторите дразнят част от зрителите с прекалените си амбиции. Те се справят отлично във всяка една игра и са готови на всичко за първото място. Нахаканата перничанка приема тежко провалите и искат винаги да са №1. Коментарите в социалните мрежи също потвърждават това, че Полина и Мохамед са сред двойките с най-голям шанс за победа в предаването.

Полина и Мохамед са сред двойките с най-голям шанс за победа в предаването

В последно време Тяна и Иво са им най-сериозната конкуренция, като дори на няколко пъти ги изместват от генералното класиране. Тяна, която е собственичка на популярна верига козметични салони, също става все по-амбициозна в шоуто. В момента двойката дори води временното класиране. Двамата бяха обявени за връзкари, защото Иво е братовчед на актьора Димо Алексиев, а жена му е гостувала няколко пъти в Нова тв.

Иво е братовчед на актьора Димо Алексиев