Койна Русева яхна ауди за 70 000 лева

Актрисата смени гумите на джипа в компанията на Асен Блатечки

Шоу
11:25 - 27 Ноември 2021
12070
Койна Русева яхна ауди за 70 000 лева

Актрисата Койна Русева си купи нов джип с парите от ролята си в драмата „Пътят на честта“. Блондинката вече гони стандарта на живот на своята героиня Красимира – безскрупулна бизнес дама, и вече се вози в лъскав бял джип ауди за 70 хиляди лева.

Койна бе изловена от „Ретро“ да шофира огромното возило, лапнала цигара в уста. Русева се осаза съвестен шофьор, защото чинно смени летните си гуми със зимни в столичен автосервиз според изискванията на закона.

Койна бе в компанията на своя близък приятел Асен Блатечки, когото все по-често разхожда с аудито напред-назад из София. Доскоро лошого момче на българското кино също яздеше мощен черен джип, но след раздялата с Диляна Попова все по-често е засичан да се придвижва пеша.

В артгилдията отдавна вървят слухове по повод твърде близкото приятелство на Койна и Асен. Двамата неведнъж са споделяли, че изключително разчитат един на друг, а това, че прекарват доста време заедно, се дължало на факта, че играели рамо до рамо в няколко театрални постановки.