Кола блъсна и уби братовчед на Никол Шерцингер

Нещо за четене
17:04 - 31 Октомври 2019
1842
Кола блъсна и уби братовчед на Никол Шерцингер

Кола блъсна и уби братовчед на Никол Шерцингер. Това разказа самата пeвица в профила си в Instagram. Инцидентът е станал на 26 октомври, като Джон Бой е бил блъснат от неизвестен шофьор, който е избягал.

Поради тази причина изпълнителката моли всеки, който има повече информация за случилото се, да се обади в полицията, за да може виновният водач да бъде заловен.

Ето и какво написа певицата:
 
„Това е като кошмар, от който никога няма да успеем да се събудим. С огромна болка казвам сбогом на моя красив братовчед Джон Бой. Миналата събота, на 26 октомври в 3 часа сутринта, неговият живот бе отнет. Блъснали са го с кола и са избягали във Форт Лодърдейл. Въпреки че трябва да се успокоя с това, че почива в мир и е при Бог, знам и през каква агония преминава семейството, като разбира, че някой го е ударил и просто го е оставил да умре. 

Мили мой братовчеде, много те обичам. Този свят беше по-добро място с теб и твоето добро, творческо сърце в него. Никога няма да те забравим и ще те носи със себе си завинаги. Моето семейство и аз се молим за всяка информация, която би могла да помогне в разследването на трагичната смърт на този невероятен човек. Моля този, който направи това, да има достойнството и силата да се покаже. Нашият Бог е любящ и прощаващ, но аз се моля за справедливост за Джон Бой и за закрила за семейството ми”.