Кола се заби в спирка на градския транспорт в София

20-годишен младеж с ново, черно БМВ излетял от булеварда, пострадали няма

Общество
09:59 - 17 Март 2024
3659
Кола се заби в спирка на градския транспорт в София

Зверска катастрофа стана на столичния бул. Ситняково при мол "Сердика" тази нощ. 

"Заслугата" е на около 20-годишен младеж със спътница, с ново, черно БМВ. Мощната машина, с аджамия шофьор зад волана, излита от булеварда, чупи металната преграда, отделяща пътното платно от релсите, помита спирка на градския транспорт и се приземява като трамвай.

Единственото "хубаво" нещо е, че е станоло в 1 часа през нощта и не е имало хора на спирката и преминаващ тамвай. Пострадали няма и от БМВ-то, като доказателство за сигурността на автомобила. Последиците от катастрофата за като след военно нападение в Близкия Изток. Гледката е вцепеняваща и "главата ти не побира, че има живи хора" след тази катастрофа, коментира очевидец пред Столица.bg. БМВ-то е купчина ламарина под покрива на съборената спирка. "Тоя освен, че трябва да остане без книжка, но и го накарат да плати всичко построшено, малоумното племе...", коментират във фейсбук групата Катастрофи в София.

На мястото на катастрофата е пристигнала пожарна, за да извадят хората от БМВ-то. Към момента няма инфомация за резултатите от тестовете на шофьора за употреба на алкохол и наркотични вещества.