Комикът Джими Кар се бъзика с българите: Най-обичате кисело мляко, жените и да гласувате

Новини
10:46 - 21 Октомври 2022
2163
Комикът Джими Кар се бъзика с българите: Най-обичате кисело мляко, жените и да гласувате

Популярният британски комик Джими Кар пусна специално подготвени шеги за България по време на шоуто си в Зала 1 на НДК.

Първата бе по актуалната политическа обстановка у нас:

"И преди съм идвал в България и тогава научих, че вие българите харесвате основно две неща - кисело мляко и жените си. Сега пък научих, че има и трето нещо. Много обичате да имате избори. Но това, което не траете е да правите правителства. Това е като лотария за вас "Търкай отново" и после "Търкай отново" и после "Търкай отново"."

"Знам, че вие българите сте горд народ, нали е така. 1300 години. Това е много стара държава. 13 века. Добре де, трябва да ви попитам. Кога ще я довършите тази държава? Кога ще свърши строежа на тази 13-векова държава? Аз мога да ви кажа. Никога." Никога, защото най-добрите ви строители са в Лондон.

"Нека малко ви разкажа малко за антиваксърската конспирация. Тя гласи, че някакъв вирус е измислен и разработен в тайна лаборатория в Ухан. И после всички правителства по света са се подготвили да разпространят този вирус навсякъде, за да намалят човешкото население. В тази конспирация е участвала и вашето правителство. След това, са разработени ваксини, с които оцелелите да бъдат контролирани от правителствата.

Същото българско правителство успешно ви е заблудило относно вируса, и ви е накарало да си сложите ваксините, за да ви контролират. Същото българско правителство, което все още не може да завърши пътищата ви.

"Доколкото разбрах, има към 20-тина процента от вас, които смятат, че трябва да напуснете Европейския съюз. Еми недейте! Нека ви дам пример защо. Знаете, аз съм от последната държава, която напусна съюза. Ако напускането беше добра идея, смятате ли, че ще бия толкова път да дойда до България, за да търся работа?"

Джими Кар е британски стендъп комедиант, тв водещ, писател и актьор. Кариерата му започва през 1997 и оттогава се появява често по британския Канал 4, където води едни от най-забавните и популярни предавания като 8 out of 10 Cats (8 от 10 Котки), 8 out of 10 Cats Does Countdown (8 от 10 Котки броят наобратно), The Big Fat Quiz of Everything (Голямата дебела викторина за всичко).