Конър Макгрегър кърка цяла нощ, дава яки бонуси (СНИМКИ)

Истеричната тълпа посетители в "Капитан Кук" се щракат като луди с боеца

Спорт
15:00 - 19 Октомври 2023
6734
Конър Макгрегър кърка цяла нощ, дава яки бонуси (СНИМКИ)

Ирландската машина в ММА - Конър Макгрегър, който пристигна късно снощи у нас, веднага усети нощния живот на София. Биткаджията, който е у нас по специална покана за галавечерта Max Fight 56 тази вечер, е настанен в хотел "Маринела", където му е отреден цял етаж. Макгрегър посети известното заведение "Капитан Кук", където посетителите останаха във възторг.

Между напитките, които консумираше с удоволствие, Макгрегър трябваше да отдели и нужното внимание на хората, които искаха да се снимат с него. Клиентите и персоналът тотално откачиха и се щракаха с ирландеца като обезумяли.

Боецът, пристигнал със своя частен самолет и няколко лични охранители, се почерпил порядъчно, но след това се оттеглил да си почива в малките часове на днешния ден, за да спази някакъв що годе приличен режим на спортист.

Конър Макгрегър използва и възможността да рекламира негова марка уиски.

"За мен е чест да бъда в България. Прекарвам си страхотно и съм развълнуван да видя битките довечера. Ще се завърна веднага щом те ми дадат дата. Три години съм извън това, което ми харесва. Не знам какво се случва между USADA и UFC. Това не е мой проблем. Аз се бия. Сблъсках се с тежка контузия и колкото по-бързо се завърна, толкова по-добре. Исках да се случи през декември, но това най-вероятно няма да се случи. Кажете ми януари, февруари, март... Когато ми кажат, веднага съм готов. Чувствам, че отнемат от начина ми на живот", заяви ирландецът.

"Ние сме тук да спонсорираме Max Fight и дори ще спонсорираме бойците за най-добър нокаут и най-добър събмишън. Бонусите от Proper 12 са 12 хиляди евро, допълни той. - Много искам да видя какви таланти и бойци има тук. Довечера ще има 10 хиляди души в залата, така че ще бъде една вълнуваща вечер".

Снимки: Laр.bg и хотел "Маринела"