Конър Макгрегър се завърна зрелищно

Спорт
09:09 - 19 Януари 2020
2553
Конър Макгрегър се завърна зрелищно

Голямата звезда на смесените бойни изкуства Конър Макгрегър се завърна повече от впечатляващо в октагона, като победи Доналд Серони за едва 40 секунди.

Ирландецът отсъстваше в продължение на 15 месеца, а победата е първа от близо три години и идва срещу рекордьора по победи.

Двама от най-популярните бойци се изправиха един срещу друг в Лас Вегас, но реферът бързо спря мача след серия удари на Макгрегър.

"Сътворих история тази вечер и постигнах нов рекорд. Аз съм първият боец в историята на UFC, който постигна победи с нокаут в категория перо, лека категория и сега полусредана категория. Много съм горд от това. Благодаря на екипа си, който беше феноменален. Харесва ми тази категория, но имам още работа за вършене. Всеки е застрашен, защото се завърнах!", заяви бившият шампион.

31-годишният Макгрегър вече има 26 победи в 22 мача и изниква въпроса дали ще видим дългоочакван реванш срещу Хабиб Нурмагомедов, който му нанесе най-тежката загуба.

Конър откри битката с бърз и силен ляв прав, но "Каубоя" се гмурна и се вкопчи в клинч. В клинча Макгрегър нанесе четири нестандартни удара с раменете си, а когато двамата бойци освободиха захвата, Доналд пробва хай кик, но бе париран. Макгрегър отвърна с хай кик от своя страна и разклати Доналд. Последва лавина от удари, която доведе до намесата на главният рефер Хърб Дийн.