Концертът на Бет Харт се отлага за юли 2021

Заради COVID-19 Европа остава затворена за американците

Култура
16:42 - 15 Септември 2020
2094
Концертът на Бет Харт се отлага за юли 2021

Дългоочакваният концерт на популярната американска певица Бет Харт се отлага за 9 юли 2021 г., съобщиха организаторите от BG Sound Stage. 

Заради ситуацията с COVID-19 в световен мащаб европейският континент остава затворен за граждани, влизащи от САЩ. В същото време продължават да важат наложените рестрикции за концертните зали на закрито, което прави невъзможно провеждането на големи културни събития през есенния и зимния сезон.

Това наложи Бет Харт да отмени голямото си европейско турне, предвидено за тази есен в десетки градове на Германия, Чехия, Румъния, включително и концерта й в България на 19 октомври.

"Екипите ни положи всички усилия и договориха нова дата за среща на българската публика с американската блус звезда. Новата дата за концерта на Бет Харт в България е 9 юли 2021г., зала 1 на НДК", обявиха организаторите.

Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка. За онези от почитателите на Бет Харт, които нямат възможност да посетят новата дата, билетът им ще бъде презаверен за друго събитие на BG Sound Stage на същата стойност и ще може да бъде използван до края на 2021 г.

Презаверките/ замяната ще могат да се правят в Ивентим по установен ред. Подробности ще намерите в линка: http://www.bgsoundstage.com/#inf_corona

"Благодарим ви за доверието, за търпението, за добрия вкус към музиката! Сигурни сме, че верните фенове на Бет ще я докачакат и отново ще могат да я прегърнат през юли 2021", казват от BG Sound Stage.