Konec: Мелания Тръмп си събра багажа

Личности
15:09 - 10 Декември 2020
6703
Konec: Мелания Тръмп си събра багажа

Мелания Тръмп си събра багажа от Белия дом, готвейки се за сдаването на властта на новия US президент Джо Байдон. За konec („край” на словенски, б.ред.) на приключението на словенката на върха на властта в САЩ съобщи bg-voice.com.

В средата на ноември, когато съпругът й - президентът Доналд Тръмп, се противопостави на резултатите от изборите, съпругата му публично се съгласи с неговите настроения.

Но тихомълком, няколко дни след получаване на официалните данни от гласуването, първата дама е възложила на служител дискретно да разбере какво ще бъде на нейно разположение по отношение на бюджета и разпределение на персонала за живота след Белия дом.

Докато президентът е зает да измисля начин да остане в Белия дом, първата дама определя какво да прибере, какво ще отиде в Ню Йорк и какво трябва да бъде опаковано като пратка до Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида.

„Тя просто иска да се прибере у дома“, каза друг източник, запознат със състоянието на духа на Мелания Тръмп, пише bg-voice.com.

Запитан как първата дама се отнася към слуховете, че съпругът й може да обяви кандидатурата си за 2024 г., източникът добави: „Това може да не е добре.“

Първата дама тихо привлече Марсия Лий Кели към оскъдния си персонал в Източното крило през април като специален държавен служител. Тя е без заплащане и служи като доброволец, но работата й като специален съветник на Мелания Тръмп се оказа полезна.

Преди това Кели е управлявала административния офис на Белия дом и след като стана ясно, че семейството на президента ще трябва да се подготви за живота си след Вашингтон, първата дама помолила Кели дискретно да попита познати от Западното крило и членове на Службата за управление и бюджет дали са били отпускани средства на данъкоплатците за бивши първи дами, съобщиха двама