Константин мачка гърдите на фенка (Снимки)

Фолк певецът направо губи ума и дума от огромните цици, които раздрусва нагоре-надолу за камерата

Нещо за четене
11:38 - 07 Февруари 2023
7355
Константин мачка гърдите на фенка (Снимки)

Гръдна обиколка с чашки 3XL докара до екстаз фолкпевеца Константин. Изпълнителят с най-лиричния глас лъсна във видео, в което мачка пищната гръд на младо момиче. Фолк певецът направо губи ума и дума от огромните гърди, които раздрусва нагоре-надолу за камерата.

"Катенцееее, гледай мамина душица. Може ли да си накърми децата, бе братле?", обръща се изпълнителя на "Един грам срам" към приятеля му, който заснема видеото.

Клипчето на Коцето и едрогърдата му приятелка се появява само седмица, след като певецът пусна в инстаграм видео с Ивка Бейбе. На него първото нещо, което лови погледа са щръкналите зърна на водещата. При гледката на Коцето направо му пада ченето, който за да изрази удивлението си от видяното започва да издава нечленоразделни звуци наподобяващи ръмжене. Във видеото Ивка Бейбе направо си проси частен концерт от певеца. Като тя закачливо го пита кога ще й посвири на пиано.
 

 
"А ти кога ще ми посвириш на мене? Аз знам, че си инструменталист и ти, можеш ли да свириш на дудук с два меха, а? Биип...". Шеговито отвръща Коцето, цитиран от "Телеграф" на провокативния въпрос.