Конте: Боби М. се фука с часовник за 20 бона

Спорт
19:42 - 01 Декември 2023
14305
Конте: Боби М. се фука с часовник за 20 бона

Президентът на БФС в оставка колекционира баровски часовници от реномираната швейцарска марка Hublot и вече има десетки събрани модели. При изслушването си в Народното събрание Боби Михайлов се появи с поредното си бижу.

Той броеше минутите до края на изслушването си с титаниев часовник, чиято цена в официалния магазин на марката е 10 700 долара, или около 20 000 лева. Задната му част е направена от сапфирено стъкло, а механизмът е автоматичен. Часовникът съчетава луксозни материали, безупречна изработка и отличителен дизайнерски дух. Моделът на Боби е от сравнително „евтините“. Цените на въпросната марка започват от 12 000 лева и достигат умопомрачителни суми от над 400 бона. Най-скъпото бижу на швейцарците вероятно не е по джоба дори и на Боби – струва над 1 милион лева.

През годините Михайлов се появява на публични събития с различни модели часовници, които сменя според настроението си. Съчетава ги с елегантните костюми, за които също хвърля хиляди левове. Президентът на БФС в оставка ревниво крие каква заплата получава като шеф на футбола. Според специалиста по спортно право Георги Градев тя е била 20 000 лева на месец – точно колкото струва последният му часовник. Други слухове говорят за още по-високо възнаграждение за Боби.

Семейството на Боби не остава по-назад в скъпарските аксесоари. Преди време неговият син Ники Михайлов се появи с часовник „Ролекс“, оценен на 15 000 долара. От своя страна съпругата на президента в оставка Мария Петрова не си играе на дребно и залага на златото.