Контузен по време на... секс

Бивш футболист на Манчестър Сити призна за нелепия инцидент

Топ
14:06 - 28 Септември 2023
4665
Контузен по време на... секс

Бившият футболист на Манчестър Сити Майка Ричардс призна, че е получил една от контузиите си по време на сексуален акт. Това стана в подкаста The Rest is Football, в който бившият защитник взе участие.

„Получих контузия по време на секс, не знам дали мога да го разкрия тук, но ок. Докато бях с момиче паднах от леглото, протегнах краса си и нараних подколянното сухожилие“, каза Ричард. След това добави, че е ходил на тренировка, но не е казал на никого за контузията, докато не е почувствал болки в гърба. „Усетих го по време на тренировките, но не исках да казвам на никой“, разкри бившият футболист.

Ричардс прекрати футболната си кариера на 31 години заради постоянни травми, но след предаването пусна обяснение, че не специално тази контузия е причина за преждевременното му прекратяване на кариерата.

Футболистът разказа и как Марио Балотели го е разочаровал. Той коментира престоя си във Фиорентина и шега на Балотели.

„Отидох във Фиорентина в последния ден от трансферния прозорец, очевидно не знаейки италиански. Говорих с Балотели и го попитах "какво трябва да кажа, когато поздравявам някого?" Тогава се срещнах с треньора Винченцо Монтела, стиснах му ръката и казах "testa di cazzo". Това означава "шибан идиот". По някаква причина просто повярвах на Балотели“, разкри Ричардс.

В момента Мика Ричардс е експерт и коментатор в BBC и Sky Sports.