Копейка скочи да бие Божанков: Ей, педал! (СЕКСИ ВИДЕО)

Пердахът в кулоарите едва се разминава след намесата на други депутати

Крими
12:16 - 08 Август 2024
3390
Копейка скочи да бие Божанков: Ей, педал! (СЕКСИ ВИДЕО)

Копейката от "Възраждане" Коста Стоянов е нападнал народния представител от "Продължаваме промяната – Демократична България" Явор Божанков. За проявата на агресия в парламента сподели самият Божанков в профила си във фейсбук.

"Днес (вчера - б. а.) бях нападнат от народен представител от проруската Възраждане в кулоарите на НС. С викове "ей, пе*ал, ей пе*ал". Това не е първия подобен случай. Много са. Споделям го, за да си дадем сметка на какво са способни тези хора и какво ще се случи", пише Божанков.

Нападението над него е заснето и видеото е споделено в социалната мрежа. На кадрите се вижда как се намесват и други депутати, за да ги разтърват.

Въпросният Стоянов е известен с аграрните си прояви. В началото на годината именно той, заедно със свои съпартийци, намаза с лайна вратата на Конституционния съд по време на протест на "Възраждане".

Днес депутатите продължават с изслушването на приложенията към доклада на временната комисия във връзка с дейността на Ивелин Михайлов - идеолог на ПП "Величие", и изградения в с. Неофит Рилски, община Ветрино, културно-исторически комплекс "Исторически парк".

Приложенията са с ниво на класификация за ограничено ползване. Цвета Рангелова, председател на временната комисия, която представи доклада ѝ, посочи, че нивото на поверителност не изисква закрито заседание, а само изключване на камерите. Председателят на Народното събрание даде пет минути, за да бъдат изключени камерите на БНТ.