Копейкин, гнидо съветска, как не те е грях да пускаш „Шуми Марица“?

Протести, провокативни сблъсъци с полицията, креслив национализъм, проруски изблици, призиви за напускане на НАТО и ЕС – целият арсенал на платения трол е добре познат

Коментар
17:34 - 14 Май 2020
26348
Копейкин, гнидо съветска, как не те е грях да пускаш „Шуми Марица“?

Как е възможно платените с рубли измекяри на същата червеноармейско-болшевишка сган, която изби със селските си, мазолести ръчища интелигенцията и офицерството на Царство България,  да протестира на жълтите павета с „Шуми Марица“? Това не е ли все едно Владо Кузов да запее „Детска планета“, Аугусто Пиночет – Бела,  чао“, а Слави Трифонов да поиска властта с „Киевската порта“ на  Мусоргски с беквокали Емилия и Анелия?

Сганта от провинциални измекяри, която се домъкна днес в центъра на София, не е съставена от маргинали. Да си маргинал звучи гордо,  това обществен избор.  Ван Гог е бил маргинал, Джак Керуак е бил маргинал, Владимир Висоцки е бил  маргинал. Това са обиковени криминогенни единици,  които заслужават бой,  белезници и пак бой. И тук държа пряко отговорна не само властта, че гали подобни същества с перце, а и Веселин Марешки.  Абе, човече, не можа ли на тоя тулуп Копейник да му наместиш чакрите с някой по-солиден ъперкът, а само  го  погали по бузката?

В момент, в който дори поглъщащите светлината на прожекторите като дъновист – августовското слънце вечни опозиционери Волен Сидеров и Христо Иванов тихомълком  подкрепят борбата срещу общия, невидим  враг,  изгря звездата на фурнаджийската лопата с петолъчка на челото Костя Копейкин. Протести, провокативни сблъсъци с полицията, креслив национализъм, проруски изблици, призиви за напускане на НАТО и ЕС – целият арсенал на платения трол е добре познат, но все още има хора,  изключвам Йоло Денев, които му връзват, фрустрирани от двата месеца битов алкохолизъм  в  условия на изолация.

Възрожденецът Костя Копейкин проповядва откровено антибългарска и проруска политика и говори за Европейския съюз като за затвор, от който България не може да излезе. Именно този измекяр защити пламенно подарената от Москва на София елха, окичена с петолъчки. Заяви, че хората, които протестират срещу тоя дар, са "олигофрени", "малоумни" и "платени жълтопаветни русофоби" . Позицията му дотолкова се хареса на руското посолство, че то я сподели на фейсбук страницата си.

„Възраждане“ работи доста активно да всява паника и истерия, че социалните отнемат деца заради изцапана блуза и ги пращат в Норвегия. Интересното е, че част от агитационните материали срещу стратегията за детето бяха същите като руски материали за подобна акция за нагнетяване на напрежение сред родителите там.

Очевидно става дума за общество опасен елемент, който трябва моментално да бъде тикнат в затвора. Не по правилата на извънредното положение, а по членове 95-110 от НК за измяна. И да бъде накаран 24 часа в денонощието да слуша „Шуми Марица“. Гешев, вие сте на ход!

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: Редакцията на Lupa.bg се разграничава от мнението на Евгени Чертовенски, коментарът е негова лична позиция