Копейкин изби рибата: Вижте най-голямата му фенка в мрежата

Лидерът на "Възраждане" смути дори собствените си избиратели след грозни обиди срещу Кремена Кунева от ДБ

Политика
00:05 - 02 Февруари 2023
11960
Копейкин изби рибата: Вижте най-голямата му фенка в мрежата

Най-голямата фенка на Костадин Костадинов в социалната мрежа фейсбук се оказа... фалшив дамски профил с турско-гръцко име и фамилия, редовно демонстриращ старчески петна на неизвестно лице от женски пол и пишещ десетки коментари под постовете на русофила в защита на неговите полуналудни тези. 

Като тази, че депутатката от Демократична България Кремена Кунева, чиято фигура взе на подбив в сряда в пленарната зала, му приличала на мъж. Независимо от факта, че бургазлийката е признавана за най-красивата народна избраничка от години насам и най-пленителния политик в пола от времето на Надежда Нейнски, докато бе външен министър. 


Костя, сляп ли си?!

Повод за изцепката на Костадинов стана "анатемосването" на "Възраждане" от Кунева по време на дебатите за обявяването на Гладомора в Украйна за геноцид, за което по-късно украинският президент Володимир Зеленски благодари на родния парламент.

От кадри в залата се видя, че Кунева ритуално "зачерква" групата на Копейкин с жест на ръцете си във формата на хикс в знак за пълно отрицание на конспиративните им глупости и дезинформацията, която леят от трибуната. 

Мъжкарят Костадинов, очаквано, реагира... във фейсбук, където заяви, че в ДБ половете били "размити" понятия, а сочената за перла в 48-ия парламент Кунева му приличала на мъж. И я нарече "леля", че даже и "баба Куна". 

На това му изказване мнозина негови последователи реагираха негативно и не го пожалиха с напомняне, че ако да прави циркове в залата като вчерашния е заветната му цел, надали отново ще му гласуват доверие на изборите на 2 април.

Е, когато най-отдаденият фен на Копейкин изглежда така, може би завистта по отношение на външния вид на депутатката от ДБ е напълно оправдана: 


Блюме Папаставру брани Копейкин неотлъчно от "евроатлантическата сган"