Корнелия Нинова: ГЕРБ напълно се самозабравиха

Лидерът на БСП била взела своя евтин апартамент преди 18-19 години, когато "нямала идея", че ще е в политиката

Политика
18:46 - 22 Март 2019
1858
Корнелия Нинова: ГЕРБ напълно се самозабравиха

ГЕРБ напълно се самозабравиха! Повярваха, че са недосегаеми, че за тях няма да има правосъдие, че ще управляват вечно. Лечението на това заболяване, когато толкова дълго си във властта и си се самозабравил, е да се махнеш от там, за да изтрезнееш за реалния живот.

Това каза на пресконференция в петък, 22 март, лидерът на БСП Корнелия Нинова. Острото й изявление е по повод скандала с апартаментите на Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и зам.-министъра на спорта, който вече цяла седмица тресе държавата.

Корнелия Нинова обаче се опита да омаловажи разкритията, че самата тя е придобила апартамент на силно данижени цени. Във връзка с появилата се информация нейно жилище, взето за около 20 000 лева, лидерът на БСП отговори, че става дума за апартамент, купен преди 18-19 години. „Тогава цените бяха такива... Тогава не само не съм участвала в политиката, но дори не съм имала идея, че ще вляза в нея”, отвърна тя.

По думите на лидера на БСП, партия ГЕРБ съсипва малки магазинчета с всевъзможни изисквания за касови апарати, проверки на НАП, връзка с приходната агенция, която се разпада, защото не им работи електронното правителство.