Корнелия Нинова "копира" Илияна Йотова (СНИМКИ)

Навлече рокле за близо 1000 лева, Асен Генов я бъзика в мрежата

Нещо за четене
13:00 - 27 Юли 2023
16759
Корнелия Нинова "копира" Илияна Йотова (СНИМКИ)

Шефката на БСП Корнелия Нинова предизвика вълна от коментари в социалните мрежи с аутфита, който избра за представянето на уж суперуспешната подписка за произвеждането на референдум против джендър идеологията в сряда. Нинова се появи на трибуната и в кулоарите на Народното събрание с доста скъпа рокля конфекция на марката Луиза Черано. Която обаче навлече с подобен на принта, който избра за свое представяне и вицепрезидентката Илияна Йотова преди броени дни. 

Както Lupa.bg писа, подгласничката на Румен Радев се яви с известния зороастрийски "пейсли" мотив, символизиращ женското начало и плодовитостта, но на друга марка. Тогава медията ни уличи Йотова, че е пръснала над 500 евро. 

Оказва се, че и конкурентката й за левия вот (или по-скоро сърца) Нинова не пести суми от депутатската си заплата и макар в ефира да твърди, че се издържа с около 2000 лева на месец чиста пара, всъщност облича доста скъпи дизайнерски тоалети. 

Известният общественик и върл антикомунист Асен Генов пръв я сложи на мушката си, като язвително още вчера след флоралната изява коментира: 

"Нинова на два пъти "заловена" с рокли-конфекция за 700-800 лева. Хейтъри, давате ли си сметка, че ако се появява с консервативен костюм в две части, с пола два пръста под коляното, шити по поръчка, без бранд, говорим за няколко хиляди лева на "ансамбъл"? Даже народно се е облякла, жената!". Но пропусна да отбележи, че все пак съпругът на Нинова Димитър работи на ключова позиция в гиганта "Лукойл"...