Корнелия Нинова със секси цайси "Картие" за 1000 лева

В последно време лидерката на БСП е особено внимателна по отношение на външния си вид

Шоу
17:11 - 14 Февруари 2024
7306
Корнелия Нинова със секси цайси "Картие" за 1000 лева

Шефката на социалистите Корнелия Нинова е бръкнала в депутатската си заплата, за да е в тон с модните тенденции. В последните дни лидерката на левите се подвизава из парламента и тв студиата с чифт маркови диоптрични очила в червено и черно.

Моделът е дело на една от най-престижните френски бижутерийни къщи в целия свят - „Картие“. Цената му варира между 460 и 500 евро в различните елитни оптики.

Нинова не за пръв път е клиент на „Картие“. В колекцията си тя има доста маркови очила, които традиционно обича да съчетава цветово в унисон с тоалетите, които носи.

В последно време лидерката на БСП е особено внимателна по отношение на външния си вид и избягва да демонстрира излишно лукс, носейки прекалено крещящи облекла и аксесоари. Тя залага на такива, чиито цени и марки не могат да бъдат разконспирирани с просто око, а само от вещи модни спецове, пише "Ретро".

Симпатични, привлекателни и не твърде скъпи

55-годишната Нинова е доста суетна и внимава много как изглежда. Освен да подбира внимателно марковите си тоалети, за да блести винаги с елегантност, тя не пропуска да се погрижи ежедневно и за прическата си. Почти през ден лидерката на БСП се отбива при фризьора си в закътан салон в центъра на столицата. Там от ранни зори я чакат, за да я приведат в лъскав вид, преди да поеме към НС или по работни срещи с електората из страната. Нинова е ВИП клиентка на салона и докато я мият, сушат и ондулират, из помещението рядко се мяркат други клиенти.

Причината е, че соцлидерката никак не обича да я виждат в неугледен вид и избягва да се показва, преди да я накипрят. Дори когато публикува снимки от домашна обстановка във фейсбук профила си, тя винаги е старателно гримирана и фризирана.