Корнелия Нинова се омъжи... за мъжа си

Шефката на БСП сама си направила прическата за церемонията преди 30 години

Общество
17:07 - 28 Август 2020
21887
Корнелия Нинова се омъжи... за мъжа си

В августовската предизборна жега шефката на БСП отдели време за сватба. И то не каква да е, а перлена - 30 години откакто живее в хармония с половинката си Димитър. Според партийни другари двамата отново са се врекли във вечна вярност навръх юбилея.

Нинова умишлено държи мъжа си, по-известен като Митко, в сянка, за да не изплуват някакви призраци от миналото му, които биха повлияли негативно на политическата й кариера. Съмненията са породени от факта, че той е бил дълги години митничар и е ръководил смени на различни родни граници. След това е в ръководството на "ЛУКОйл".

Сватбата в бедната 1990-а г. не е голяма, но пък е много весела. Младата Нинова сама подготвя прическата и грима си за щастливия ден, а булчинската рокля избира със своята майка. Бабите от Крушовица и досега се хвалят, че са танцували хоро с шефката на БСП. „Беше скромно, но много люто момиче. На никого не мълчеше. И от малка й личеше, че ще стане голяма работа“, коментират комшийките на червената лидерка във врачанското селце.