Корнелия Нинова: В последните 4 г. бяхме в постоянни в битката с мафията

Политиката е маратонско бягане – изисква постоянство и издръжливост, заяви социалистката при гласуването за нов лидер на БСП

Политика
10:27 - 12 Септември 2020
2070
Корнелия Нинова: В последните 4 г. бяхме в постоянни в битката с мафията

Корнелия Нинова гласува в изборите за нов председател на БСП. Освен тя, в лидерската битка участват още Кирил Добрев, Красимир Янков и Валери Жаблянов. Отказ за участие направи Георги Тодоров.

Нинова призова всички социалисти да упражнят правото си на глас.

„От вашия глас зависи съдбата на БСП и бъдещето на България. Аз гласувах мнението на всеки да бъде значимо, всеки да участва в решаването на своето бъдеще. За първи път правим такъв избор, исторически е. Призовавам за висока активност, смело и мъдро гласуване“, каза кандидатът за председател на БСП.

По думите ѝ тя е гласувала, за да се сложи край на порочното управление на България. „На днешния ден е била битката при Маратон. Тогава гърците побеждават персийците и спасяват гръцката демокрация. Един грък, Фидипид, бяга от Маратон до гората в Атина и съобщава, че на площада е победата. И до днес в Олимпийските игри има маратонско бягане, а политиката е маратонско бягане – изисква постоянство и издръжливост. Ние, българските социалисти, в последните 4 години бяхме в постоянни в битката с мафията“, коментира Нинова, цитира Би Ти Ви.