Корнелия почерпи евтино в кафенето на "Позитано" за ЧРД

Зеле и бяло вино получиха съпартийците за 55 на шефката

Политика
21:45 - 25 Януари 2024
13856
Корнелия почерпи евтино в кафенето на "Позитано" за ЧРД

С обеден банкет в централата на БСП на столичната улица „Позитано“ Корнелия Нинова е отбелязала 55-ия си рожден ден преди дни. Лидерката на социалистите е родена на 16 януари и по традиция винаги черпи подчинените си в кафенето на партийната централа, където се опъват тежки софри.

Този път менюто се състояло от сезонна и витаминозна зелева салата, мезета, скара и бяло вино, похвалиха се присъствали на тайната сбирка. Имало музика, песни и танци, а рожденичката била обсипана с подаръци. Повече от 50 букета отрупали личния кабинет на Нинова, кой от кой по-пищни и по-скъпи.

Приблизителната обща стойност на китките, които шефката на БСП получила, надвишавала 5 хиляди лева. Разбира се, не липсвали и други армагани – бижута, аксесоари, картини, скъпи сувенири и сантиментални жестове. Част от колектива например ѝ поднесли пано с любимите ѝ нейни снимки, което да окачи в дома си или в кабинета си. За повода рожденичката избрала и специален тоалет – чисто нов костюм от бяло букле, напомнящ моделите на престижната френска марка „Шанел“. Досега Нинова не е носила полата и сакото и вероятно са част от обновения ѝ гардероб.

След работния рожден ден Корнелия изкарала вечерта само в компанията на съпруга си Митко, с когото се почерпили за нейно здраве, както повелява традицията.