Коронавирусът фалира дъщерята на Доган

Икономика
16:00 - 02 Декември 2020
16395
Коронавирусът фалира дъщерята на Доган

Шармантната щерка на почетния председател на ДПС Ахмед Доган - Демет, е сред многото пострадали финансово от пандемията от COVID-19. Гримьорското студио и луксозен бутик за макиаж, с които дамата се занимаваше в последно време, са хлопнали врати.

Все още не е ясно в каква посока ще се преориентира дъщерята на доктора по философия и Ширин Карнобатлъ, но на първо време е твърде вероятно да се завърне в Софийския университет, за да вземе дълго отлаганата си диплома по връзки с обществеността.

Иначе гримьорската кариера на Демет започва уж на шега - тя първо се упражнява да разкрасява половинката на брат си Демир - Памела, но се оказва, че професията я увлича и дори изкарва диплома за стилист.

Първият учебен ден на малката Демет. Днес тя обмисля да се върне в "училище"

Въпреки политическия статут на баща си и състоянието му, Демет винаги е работила и не разчита на парите и връзките на Доган. Така било и в настоящия кризисен момент. Ахмед е известен като особено прагматичен родител, който не си позволява да пръска луди пари по наследниците си.

Това отлично кореспондирало с характера на Демет, която въпреки чувствителността си и любовта към поезията, всъщност била много мъжко момиче. твърдят запознати.