Коронавирусът отмени най-голямата оргия в Европа

Изискването за социална дистанция не позволява грандиозното суинг парти да се състои

Новини
21:25 - 30 Юни 2020
4789
Коронавирусът отмени най-голямата оргия в Европа

Най-голямото суинг парти (секс с размяна на партньорите) в Европа беше отменено, след като организаторите обявиха, че правилата за социална дистанция не позволяват феновете да получат това, което очакват.

Екипът на Aurora Lifestyle Festival заяви, че не може да си позволи да предложи “лоша реплика” на събитието, което трябваше да се състои от четвъртък до неделя тази седмица. Стотици двойки се бяха настроили да отидат на тайно място, за което се счита, че е в Уорчестършир (графство в Уест Мидландс, Англия).

"Не можем да предпазим от коронавируса присъстващите", заявиха организаторите и обещаха следващата година фестивалът да бъде “още по-пищен и по-добър”.

Още през март се появиха индикации, че нестандартният фестивал за възрастни ще бъде отменен, но последвалото отпадане на ограниченията за масови събирания даде надежда, че мероприятието все пак може да се състои.

Освен ограниченията за масови събирания, доскоро на Острова имаше и забрана за секс с човек, който не е от същото домакинство. Сега е позволено на сам човек от едно домакинство да се вижда с едно друго семейство. Очаква се тези ограничения да отпаднат на 4 юли.

Билетите за фестивала Aurora струват 170 паунда за двойка (около 360 лева), като мераклиите да се включат в масовата оргия научават точното местоположение едва 48 часа по-рано.

Един господ знае какво се случва четири дни и нощи в палатките...