Коронавирусът за малко да убие Данчо от "Фермата"

Нещо за четене
17:14 - 07 Януари 2021
3580
Коронавирусът за малко да убие Данчо от "Фермата"

Фокусникът от "Фермата" Йордан Белев за малко да загуби битката срещу коронавируса. Общинският съветник от Габрово се включи в ефира на bTV от лечебното заведение, в което е настанен с пневмония. Оказва се, че едва след три PCR теста станало ясно, че той е заразен.

10 дни поддържал температура над 39 градуса. Първите няколко дни се лекувал вкъщи и бил в стабилно състояние, а рентгеновата снимка на белите му дробове била чиста. Скоро се наложило обаче да викне бърза помощ, защото рязко се влошил - почувствал се много зле, имал проблеми с дишането и дори не можел да стане от леглото, а втора рентгенова снимка показала пневмония.

Данчо вече е в стабилно състояние, но още се възстановява и диша затруднено. Предполага, че се е разболял, след като седнал потен на дивана след тренировка. "Искам да кажа на хората да обръщат повече внимание на близките си, да им казват по-често, че ги обичат и да обръщат повече внимание на здравето си", призова Белев.

Фокусникът сподели, че първото нещо, което ще направи, след като излезе от болницата, е да се прибере при любимата си Камелия и да я прегърне. Така той официално опроверга слуховете, че е зарязал годеницата си, за да бъде с Даяна Ханджиева. Също така стана ясно, че Данчо е заразил актрисата с коронавирус.