Кортни Кардашиян и Травис – сватба по италиански

Шоу
22:30 - 23 Май 2022
4562
Кортни Кардашиян и Травис – сватба по италиански

Явно Кортни Кардашиян и Травис Баркър наистина са мечтали официално да станат семейство, след като в рамките на месец успяха да се вземат три пъти. Официалната им сватбена церемония беше през изминалия уикенд.

А мястото съвсем не е случайно - Портофино, Италия.

Цялата фамилия Кардашиян, както и децата на Баркър и техни близки приятели, пристигнаха в китното градче още в края на миналата седмица. Празненствата започнаха от събота, а самата церемония се състоя в неделя, 22 май.

43-годишната Кортни и 46-годишният Травис се ожениха в L'Olivetta - вила в Портофино, която е притежание на Dolce & Gabbana. Съвсем закономерно, и роклята на Кардашиян беше на италианската марка.

Специалното в нея беше шлейфът, който изобразява Дева Мария - мотив, в който Кортни се появява на няколко пъти по време на престоя си в Италия. Самото изображения пък е почти дословно копие на татуировката, която Баркър има на главата си.

Партито след сключването на брак пък се е състояло в Castello Brown - замък от XVI век в Портофино. На него е пял не друг, а самият Андреа Бочели, който е бил помолен от Доменико Долче да бъде изненадата за сватбата.