Кошмар: 3-годишно момиченце се изгуби в София

Детенцето е било с баба си, избягало е на шега, полицаи го отвели на топло в управлението

Общество
14:50 - 21 Януари 2021
2460
Кошмар: 3-годишно момиченце се изгуби в София

Тригодишно момиченце се изгуби в столичния кв. "Слатина" и бе отведено в Първо полицейско управление след намеса на граждани. 

Детенцето е излязло с баба си, но типично за крехката си възраст е решило да си поиграе на криеница и е избягало от един магазин в друг на разстояние от няколко десетки метра, след което дирите му тя е загубила. 

Малко след това хлапето е било спряно от случайни граждани, които усетили, че то е изгубено и веднага сигнализирали ченгетата от района. 

По информация от жители на квартала бабата на момиченцето е била в шок, силно разстроена, от случилото се. "Естествено, че се обадих е на полицията. Детето е при тях. Но още никой не го е потърсил. Пуснах пост, ако родителите са пред инфаркт да знаят, че момиченцето е добре и в районно то. Намерихме я в Т Маркет, сама е влязла", обясни Илиана Николаева, открила детето. 

В рамките на по-малко от час възрастната дама е била намерена, а след това и майката и бащата на невръстното хлапе. Стотици споделиха апела за помощ в социалните мрежи. 

Снимката е илюстративна!