Кошмар в Добрич! Шофьор на голям арендатор потроши дете, плашат бащата да не води дело

След удара момчето е в болница със сътресение на мозъка и избити зъби

Топ
12:09 - 19 Септември 2019
877309
Кошмар в Добрич! Шофьор на голям арендатор потроши дете, плашат бащата да не води дело

Кошмарна случка в Добрич - шофьор на голям арендатор блъсна дете с джип. След удара момчето е в болница със сътресение на мозъка и избити зъби. Баща му обаче е притискан от „големци” да не води дело срещу водача.

Това разбираме от пост във фейсбук на Рифат Рифат, който иска да даде гласност на инцидента. Ето и пълния текст на публикацията:

"Днес получих много лоша новина! Моят племенник е бил блъснат от една джипка!!! И фрапиращото е, че нито полицаи, нито лекари не са на страната на детето поради факта, че шофьорът е българин и е служител на един от големите арендатори в град Добрич. Полицаи, лекари и високопоставени лица дават съвет или заплашват брат ми да не съди шофьора, но няма да стане вашата.

Вие сте най-долнопробната сган за мен. Не си мислете, че като имате пари, ще си позволите всичко. Жалко! Много жалко за пропадане на българското общество! Като казах общество, имах в предвид хората, които по някакъв начин пречат да се получи възмездие.

Даже в Съдебна медицина не са им издали медицинско. Моля ви, приятели споделяйте, за да видят повече хора как се работи в град Добрич и цяла България! Къде са агитките и рокерите?

На работа разказах на моите колеги докъде може да се стигне, ако имаш пари, че корупцията и рушветът са на много високо ниво. Детето има сътресение на мозъка и зъбите му са счупени”, гневен е чичото на блъснатото дете.