Космичен и земен: Кеца пусна феновете си на сцената, докато пее (СНИМКИ+ВИДЕО)

Стотици почитатели на Васил Найденов го обградиха за снимка в амфитеатъра в Созопол

Култура
18:00 - 16 Август 2024
2142
Космичен и земен: Кеца пусна феновете си на сцената, докато пее (СНИМКИ+ВИДЕО)

Васил Найденов направи нещо невиждано досега за певец от неговата величина - естрадната легенда разреши на многобройните си фенове да се качат свободно на сцената, докато той пее и да се снимат на воля с него. Свидетели на щедрия жест на Кеца станаха стотици, изпълнили до краен предел амфитеатъра в Созопол на 14 август, узна Lupa.bg.

Обичаният от няколко поколения певец се раздаде на 100% на сцената, а докато изпълняваше едно от съвременните си парчета "На случайната гара" екзалтираната публика направо нахлу на сцената и деца, младежи и по-възрастни дами и господа наобиколиха Васил Найденов в желанието си да си направят селфи със звездата.

Усмихнат и пеейки, Кеца не отказа да се щракне, дори и с най-напористите си почитатели. Изпълнителят на "Всичко ми е наред" не се звездее и не е от тези изпълнители, които ходят по участия с охрана и не допускат феновете да ги пипнат или не дай си Боже да ги снимат.

"Очарователна и любяща публика! Една безгранична обич - Вселенска и Непреходна във времето, обединяваща хора от всички възрастови групи ни изпълва с неземно щастие! А в очите ни проблясват сълзи от прекомерно вълнение и умиление в този вълшебен момент!", така почитателка на Кеца описа във фен страницата му във фейсбук обзелите я емоции след концерта на Васил Найденов в Созопол.

"Най-обичаният от всички поколения, изключително земен и истински. Ех, Васко, Васко! Дълги години да ни пееш още, Васко! Поклон", подкрепя я и друга зрителка, присъствала на изпълненията на естрадната звезда в амфитеатъра в древния морски град.

"Обичан, Божествен, Идол, Чародеен..!!!", не пестят суперлативи по негов адрес почитателите му.

"Епоха, Колос, Най-обичаният, Целунат от Бог, Артист по призвание, посветен на Музиката и Публиката", възхищават се на поп изпълнителя зрителите.


Някои от феновете на Кеца обаче се възмущават, че певецът е бил притесняван от напористи зрители по време на концерта си в Созопол.

"Каква е тая диващина - човекът пее на концерт, а не на кръчма, а народът се тълпи да се снима с него!Обич ли! Ако е обич, ще слушат с уважение, ще пеят с него, а няма да се надпреварват за снимки, за да погалят егото си", коментира друга зрителка.

"Еййй, обичат го хората! Браво, Васко! Жив и здрав, продължавай да пееш и радваш!", отговаря обаче още една почитателка на естрадната легенда.
 

Ето и още няколко думи на възхищение по адрес на поп изпълнителя:

"Васко ти си номер едно. Бъди ни жив и здрав!"
 
"Думите са дим, скъпи Маестро Найденов! Този благодатен огън от любов ни сгрява и преражда пред сцената на мечтите ни! Бъдете здрав и благословен! Бъдете здрави всички екипно! Цветя и бурни аплодисменти за всички Вас! Обичам Ви!"

"Най-обичан и харизматичен."

"Голям изпълнител!"
 
"Голям талант и човек. Обичат го няколко поколения."

След Созопол Васил Найденов разчувства и публиката във Варна. На 21 август Кеца ще пее в кино-бар "Кабана" пред НДК.