Костадинов поиска възмездие и цитира Вапцаров

Народът удари звучен шамар на политическия елит, който дълго време трябва да кънти в празните им глави, заяви лидерът на "Възраждане"

Политика
10:00 - 19 Юни 2024
2411
Костадинов поиска възмездие и цитира Вапцаров

"И в този парламент "Възраждане" ще продължи да защитава България и националните български интереси, независимо от нихилизма, апатията и глупостта." Това заяви председателят на партията Костадин Костадинов в декларацията с приоритетите на "Възраждане" в 50-ото Народно събрание.

"Добър, лош, нашият народ е нашето семейство и ние няма да го предадем никога - ако трябва ще се бием, ако трябва ще умрем за него. Защото, както е казал Вапцаров: "В бурята ще бъдем пак с теб, народе мой, защото те обичахме!".

Категорична е нашата позиция в защита на националните граници и суверенитет. Можем да спрем кражбите, да си върнем добрите специалисти и да модернизираме системата. Ние заслужаваме ефективно и качествено управление, а не този буламач, който ни се предлага през няколко месеца", каза Костадин Костадинов.

"70% от нашия народ реши да остане вкъщи на 9 юни и по този начин гласува вот на недовие на държавата. Народът удари звучен шамар на политическия елит, който дълго време трябва да кънти в празните им глави", каза Костадин Костадинов.

"Огромната част от българския народ заяви, че не се интересува кой управлява държавата, кой го представлява, кой е отговорен за бъдещето. Искаме възмездие", отбеляза Костадинов от парламентарната трибуна. 

"Управляващите предатели ни предават и ще продължат да ни предават, държавата умира буквално пред очите ни и в ръцете ни", каза още депутатът.