Костя Копейкин – президент!

Политика
15:58 - 22 Септември 2021
19784
Костя Копейкин – президент!

ПП "Възраждане" обявява кандидатурата си за президент. Това ще бъде Костадин Костадинов, познат и като Костя Копейкин, който ще се изправи срещу Румен Радев не като алтернатива, а като опит да разсее подкрепата за настоящия държавен глава. Кандидатът за вицепрезидент на партията ще бъде адв. Елена Гунчева.

"Нашият президент Румен Радев не отстоява енергийната независимост на България. Целият свят е представен пред енергиен колапс. България и правителството на Радев продължава да защитава поетите ангажименти на Борисов. Това за нас е равносилно на национално предателство. Следващият президент трябва да обяви, че това е недопустимо", обясниха от ПП "Възраждане".

"Когато беше правителството на Бойко Борисов и когато се взимаше решение за купуване и плащане за самолети за българската армия и ние платихме самолети, които още не са произведени. Тогава президентът беше против, но когато правителството беше в ръцете му, неговият министър е изпратил запитване за още 8 самолета от САЩ. Следващият президент не трябва да е завършил военно обучение в САЩ", допълниха те.