Костя Копейкин за дебата: Радев и Герджиков са двете страни на американската монета

Политика
10:12 - 19 Ноември 2021
8000
Костя Копейкин за дебата: Радев и Герджиков са двете страни на американската монета

Лидерът на "Възраждане" и доскорошен кандидат за президент Костадин Костадинов обяви, че двамата претенденти за поста "главнокомандващ" Румен Радев и проф. Анастас Герджиков са показали при дебата снощи, че представлявали двете страни на една и съща монета - щатската.

"Гледах снощния спор между Радев и Герджиков. Видях един възпитан разговор между представители на двете фракции на американското посолство, които ни предлагат да "изберем" в неделя.

Очевидно е, че 32 години след като уж започнахме да живеем в "демокрация", изборът ни за пореден път се свежда до предварително подготвени "алтернативи". Това удивително ми напомня на "изборите" преди 1989 г., когато режимът също предлагаше два избора - БКП или БЗНС", каза новоизпеченият депутат.

И по-скоро агитира 4,86-те процента, които гласуваха за проруската "Възраждане" да не отидат пред машините на балотажа в неделя.

"Много хора не спряха да ме питат кого ще подкрепим в неделя и за кого ще призовем нашите избиратели да гласуват. Припомням, че непоискана подкрепа не се дава, а и няма как да подкрепим Радев, който наложи брутални ограничения в обществото ни и продължава упорито да ги налага - нещо, срещу което ние се борим и ще се борим с всички средства.

Що се отнася до избирателите ни, винаги съм ги призовавал да гласуват само за Възраждане. За нас гласуват умни, образовани и достойни българи, пред които се прекланям, и съм сигурен, че заедно с тях сме достигнали до едни и същи изводи", добави Копейкин.