Ковид-19 уби сръбска чалга легенда (видео)

Нещо за четене
14:18 - 07 Декември 2020
8924
Ковид-19 уби сръбска чалга легенда (видео)

Известният сръбски певец Джей Рамадановски, който е любим на много българи с хита си "Неделя", стана жертва на Ковид-19, информира белградския в. "Курир".

Джей издъхна в неделя на 56-годишна възраст. След като се е разболял от коронавирус, той е карал карантина в апартамента си в Доркол. Почувствал се много зле и извикал линейка, която скоро пристигнала на адреса и започнала реанимация, но въпреки всички усилия на лекаря, музикантът издъхнал. 

Преди 3 г. Джей претърпя сърдечна операция във Виена и тогава лекарите му казаха, че трябва много стриктно да внимава как се храни. Причината на смъртта му е точно сърдечен арест, провокиран от коронавируса.

Джей Рамадановски е роден на 29 април 1964 г. в Белград. Става известен след като участва в музикалната комедия "Хайде да се волимо 2" с Лепа Брена, където изпълнява една от най-популярните си песни. Той е записал много дуети освен с кралицата на сръбската музика, има общи песни с Аца Лукас, Бело Дугме, Мира Косовска и др. Гостувал е и два пъти в България.

Най-известната песен на Джей - "Неделя":

Вижте дует на Джей Рамадановски и Лепа Брена: