Коя държава е „най-големият публичен дом“ в Европа

Ето кои са най-популярните дестинации за секс туризъм в света

Новини
23:23 - 06 Декември 2023
20621
Коя държава е „най-големият публичен дом“ в Европа

Представата за туризъм напоследък се промени доста. По-ранните пътешественици са търсили нови географски хоризонти, които да открият, днес съществуват различни причини, които карат хората да обикалят света. Например, в наши дни съществува понятието секс туризмът, което се определя като пътуване до други страни, често до други континенти, за да правим секс - главно до дестинации, където секс работата е разрешена, въпреки че милиони секс работници работят нелегално.

За съжаление, трафикът на хора често се свързва с индустрията на секс туризма и върви ръка за ръка със секса с деца и детската порнография. Накратко, секс туризмът се счита за една от най-големите престъпни индустрии в света. Затова от Twift News се заемат не само да ни покажат най-популярните дестинации за секс туризъм в света, но и проблемите, и противоречията на секс индустрията във всяка от страните.

10. Бразилия

Бразилия е популярна дестинация за секс туризъм, като голяма част от индустрията е детската проституция. Много често дори се одобрява и насърчава от родителите на тези деца.

Непълнолетните момичета струват по-малко от възрастните.

Непълнолетни не се допускат до баровете, така че таксиметровите шофьори им сътрудничат, за да докарат клиентите с тези момичета до близките мотели.

Проституцията в Бразилия, както и притежаването и управлението на публичен дом са незаконни. Това обаче не пречи на множество публични домове да функционират в градовете на тази страна.

Всеки уикенд специални туристически агенции организират секс турове за европейски мъже. Какво ще получат ли?

Е, евтин секс с екзотични загорели бразилки (в повечето случаи непълнолетни),

които често се появяват в сексуални фантазии и се възприемат като символ на еротиката.

Бумът на бразилския секс туризъм обикновено се случва на датите на големи спортни събития. Така например преди световното първенство по футбол в Бразилия през 2014 г. се появяват над 3350 сайта за секс.

9. Филипините

Около половин милион души са ангажирани в секс индустрията във Филипините. Още по време на Втората световна война "момичешките" барове набират популярност и това е началото на секс туризма в тази страна.

Проституцията тук е незаконна, но проституиращите могат да бъдат намерени в барове и салони за масаж.

Известен с оживения си нощен живот, град Макати има множество клубове и барове, включително тези на улица P. Burgos, местния квартал на Червените фенери. Започвайки от 19 ч., ще видим многобройни бизнесмени в костюми, които търсят място, където да се отпуснат след тежък работен ден, както и жени, и хомосексуалисти, облечени в различни тоалети, претъпкани в баровете и клубовете, чакащи да осигурят този дългоочакван релакс.

Средностатистическият клиент във Филипините е чужденец на средна възраст, който обикновено е разведен, неженен или изолиран от жена си. Средностатистическият секс работник във Филипините пък е жена или момиче (99%), а 21% от този брой са непълнолетни. Причините да станат проститутки в тази страна са бедността и социалните промени.

8. Кения

Пенсионирани бели мъже и жени пътуват до Кения, за да намерят млади момичета и момчета, често непълнолетни. Кения е рай като секс дестинация, особено за тези, които търсят секс с деца.

Според статистиката мъжете се интересуват повече от непълнолетни момичета, а жените - от по-възрастни. Пенсионирани и отегчени, те се чувстват специални с кенийските мъже и реализират най-смелите си фантазии, включително тези за африкански мъже.

Много често тези бели жени имат нещастни истории в миналото си - те са или разведени, или нещастни в браковете си. Тук в Кения мъжете знаят как да правят комплименти, какво да кажат и как да се държат, за да накарат тези жени да се почувстват желани.

Проучване на UNICEF информира, че около 30% от кенийските момичета на възраст от 12 до 18 години са въвлечени в определен вид секс работа.

Всяко десето от тези момичета е започнало работа преди пубертета.

Това, което влошава нещата е, че се приема за средство за печелене на пари, затова и много родители насърчават децата си да пропускат училище и да ходят по плажовете в търсене на бели туристи, които могат да ги измъкнат от бедността.

7. Малайзия

Въпреки че секс работата е незаконна в Малайзия, можем да се натъкнем на проститутки навсякъде по улиците на Куала Лумпур, както и в кварталите на червените фенери. Най-известният сред тях е Букит Бинтанг.

Други популярни дестинации за секс туризъм са Ипох и Пенанг. Повечето проститутки са нелегално пристигнал там от Китай и Тайланд. Публичните домове и други свързани с тях дейности са незаконни и в Малайзия. Въпреки това са навсякъде.

Една от популярните форми на секс туризъм в Малайзия са салоните за масаж с "щастлив край".

През 2014 г. прогнозният брой на секс работниците е 150 000, а печалбата, реализирана от индустрията, се равнява на 963 милиона долара.

6. Испания

По испанските магистрали има 1200 бордея. Що се отнася до градовете, сред най-известните дестинации за секс туризъм в Испания са Мадрид, Барселона и Ибиса с техните квартали на червените фенери.

Приблизителният брой на проститутките в тази страна е около 350 000, 80% от които са момичета от други страни, дошли там нелегално.

Секс индустрията в Испания носи 3,7 милиарда евро годишно.

Една от секс работничките казва, че нощувката струва 50 евро, чистите чаршафи - 5 евро, а презервативът - 5 евро. Тя признава, че по-голямата част от клиентите са женени семейни мъже, добри бащи и съпрузи. Но те стават секс туристи, за да намерят нещо, което не могат да опитат с жените си, тъй като обществото е строго и закостеняло.

5. Доминиканска република

Да си проститутка там е законно, но да управляваш публичен дом не е. В Доминиканската република има между 6 и 10 000 секс работници, много от които са хаитяни. Доминиканките обаче са по-желани и хвалени заради по-светлата си кожа и им е разрешено да работят в по-престижни области.

Проститутки там можем да намерим основно в центъра на Санто Доминго и Пуерто Плата. Сосуа, град в северната част на Доминиканската република, се е превърнал в дестинация за секс туризъм за германските мъже. Някои доминиканки се местят в Сосуа с надеждата да намерят там бъдещ германски съпруг и да емигрират в Германия. Много проститутки в Сосуа смятат постоянните си клиенти за свои гаджета. Те търсят романтика и връзки.

Някои немски мъже са изкушени от този "красив доминикански живот" и се местят в Сосуа. Сред другите малки градове с високи нива на проституция (колкото по-бедни са жените, толкова по-високо е нивото на проституция) са Лас Теренас, Кабарете и Бока Чика.

Според статистиката от 2015 г. една четвърт от проституиращите в Доминиканската република са непълнолетни.

4. Тайланд

Проституцията в Тайланд датира от времето на Кралство Аютая (1351 г.-1767 г.). Според статистиката в Тайланд има между 250 000 и 2 милиона проститутки. Тъй като е доста трудно да се намери добре платена работа за жена в Тайланд, може да се разбере защо там има толкова голям брой секс работници.

Секс туристи от всички части на света са привлечени от Тайланд, но малцина знаят, че

това е страна, която е известна с огромната експлоатация на деца в секс индустрията.

Международната организация по миграция твърди, че всяка година 600 милиона души пътуват с цел секс до Тайланд. 3% от тези пътувания са свързани с търсене на секс с деца, което означава, че 3 милиона души пътуват годишно с такива намерения. Според друг източник повечето от тези непълнолетни са момичета от Тайланд и Лаос.

До 1960 г. проституцията е легална в Тайланд. Сега това се регламентира с три закона. Макар сега да е незаконна, проституцията остава широко предлагана.

Най-популярните дестинации за секс туризъм в Тайланд са градовете Патая, Пукет и Банкок.

3. Колумбия

Проституцията е законна и защитена от закона и в Колумбия. Освен това, като се има предвид, че колумбийките се смятат за много красиви, не е чудно, че секс туризмът в тази страна става популярен.

Good Girls в Кали е секс курорт с ол инклузив. Цените варират от 500 до 1500 долара. Най-евтиният вариант е стая с "добро момиче". По-скъпо е самостоятелна вила с храна. Ако сме готови да похарчим 1500 долара, ще получим вила, спа процедури, обиколки с хеликоптер и две "добри момичета". Ако пък сме склонни да пръснем още пари, ни очакват не сако еротични масажи, но и тройки.

Не бива да се притесняваме за самоличността си, защото курортът гарантира сигурност по време на нашия престой.

Проблемът с трафика на хора обаче е широко разпространен и в Колумбия. През 2019 г. са регистрирани 124 инцидента. Предполага се, че 12% от проституиращите са непълнолетни.

2. Нидерландия

И проституцията, и управлението на публичен дом са законни и се регулират от закона в Нидерландия. Вероятно всеки е чувал за квартала на червените фенери, наричан още De Wallen, в Амстердам. Според статистиката около 1000 проститутки работят в Амстердам всеки ден, а общият им брой е между 15 и 30 хиляди.

90% от този брой са жени, 5% мъже и 5% транссексуални.

Можем да ги намерим по витрините на Червените фенери, в публичните домове или като ескорт.

В Амстердам можем да срещнем секс работници от около 45 националности, като една трета от тях са нидерландци. Други идват от Тайланд, Латинска Америка, Карибите и Централна и Източна Европа.

Въпреки това, за да станем секс турист в Амстердам, не е задължително да ползваме услугите на проститутка. Можем да посетим места със "сексуален интерес", като Temple of Venus, Sexmuseum или различни представления.

Секс шоутата или пийп шоута, както още ги наричат, се различават по стил - от комедийни до такива с истински секс на живо. Входът е около 30 евро.

1. Германия

Различни клонове на секс индустрията са законни в Германия, включително проституцията (дори уличната), публичните домове и предложенията за работа, направени от HR агенции. Правителството регулира секс работата в тази страна, налагайки данъци върху нея.

Проституцията е легализирана през 2002 г. и оттогава индустрията прави огромен скок напред.

Законът за защита на проститутките, издаден през 2016 г., има за цел да подобри живота на проституиращите. В същото време налага определени ограничения: проституцията трябва да бъде регистрирана и не е разрешена без използване на презервативи.

Имайки предвид, че организираната проституция в Германия датира от началото на 1200 г. сл. Хр., нищо чудно, че

тази страна получава името на "най-големия публичен дом в Европа".

Кварталите на червените фенери са станали нещо обичайно в градове като Хамбург, Франкфурт, Берлин и Щутгарт. Например Reeperbahn в Хамбург е квартал, известен със своя асортимент от огромни секс шопове, публични домове, стриптийз барове със стриптийз танцьорки за различни вкусове и много проститутки, работещи на улицата (тези от луксозния клас могат да бъдат намерени по витрините на магазините в специална част на района, където могат да влизат само мъже).

В Щутгарт се намира един от най-големите европейски бордеи, наречен Paradise,

с 31 самостоятелни стаи. Цената на изграждането на този комплекс възлиза на повече от 6 млн, евро, но се изплаща бързо, тъй като стотици мъже го посещават всеки ден.

Повече от един милион германски мъже купуват секс услуги всеки ден, както показва документалният филм Sex - Made in Germany. Някои туристически агенции предлагат специални секс обиколки за мъже от Северна Америка, Близкия изток и Азия.

Смята се обаче, че германските бордеи насърчават трафика на хора и заобикалят правата на секс работниците. Е, това не пречи на лудата популярност на Германия като истински рай за секс туристите, пише lifestyle.bg.