Кръчмар от Приморско плаши с бой клиенти

Заплашваха, че ще счупят краката на дъщеря ми, оплаква се управителят

Новини
20:24 - 28 Юли 2021
1922
Кръчмар от Приморско плаши с бой клиенти

Скандал и саморазправа между клиенти и собственик на заведение в Приморско. До напрежението се е стигнало след недоволство на клиентите. Днес и двете страни дадоха обяснение в полицията. Кадри от инцидента бяха разпространени в социалните мрежи.

Инцидентът става на централната улица в Приморско във вторник вечерта. Три семейства с деца влезли да вечерят в голям ресторант. След два часа  чакане, храната на децата не била сервирана и потърсили управителката.

„В следващия момент пристигнаха двама господа, един по-възрастен и един по-млад и дойдоха да попитат кой създава проблеми в заведението им.Ние казахме,че не сме доволни казахме каквото не ни хареса  и бяхме помолени да напуснем заведението”, разказва Мария.

„Тръгнахме си и те ни догониха на центъра”, твърди Стоян, потърпевш.

Ядосаният мъж във видеото е собственикът на заведението, а управителката, която го повикала била дъщеря му. Твърди, че мъжете в компанията употребили голямо количество алкохол. 

“Почнаха да ми се представят единия като държавен служител от ХЕИ, който щял да затвори заведението. Другият ми се представяше като някакъв гангстер, който бил излязъл от затвора. 12 години лежал в затвора за бомбаджийство”, заяви Бисер Мавраганов, управител на заведението.

Собственикът твърди,че конфликтът ескалирал след като компанията се върнала отново в заведението.”И след това нещо те влизат в заведението и започват да заплашват дъщеря ми, че  щели да ни затворят заведението и щели да й счупят краката”.

Скандалът не се разминал само с вербална агресия. „Аз го удрям с външното на ръката, защото първо той ме дърпаше. Аз като мъж-  той е 50 кг, аз съм 100 кг … той ме хваща за блузата и започва да ме дърпа-  аз какво да му кажа”, твърди Мавраганов.

Клиентите на заведението  твърдят, че нямат обяснение за инцидента.  Останалата част от компанията прекратила почивката си преждевременно.