КРЪЦНИ-СРЕЖИ: Рени си намалява циците за концерта с Лепа Брена

Старо приятелство и 50 000 евро свързват двете фолк ветеранки

Шоу
18:30 - 24 Септември 2024
7150
КРЪЦНИ-СРЕЖИ: Рени си намалява циците за концерта с Лепа Брена

Фолк ветеранката Рени е притежателка на един от най-големите бюстове в лекия жанр у нас и не се свени да демонстрира прелестите си дори на достолепните 55 години. Само че мениджърският й екип е решил, че в името на кариерата певицата ще трябва да пожертва циците си - или поне част от тях, ако иска да остане актуална и в бъдеще.

Според наши източници в агенцията на Рени, единодушното мнение на продуцентите й било, че като развява застаряващите си вимета тя само губи публика. За тази цел певицата ще се подложи спешно на операция за намаляване на бюста и ще изненада всички с по-малки и стегнати гърди още след месец и половина.

Жанрът ще изгуби много

Целта е новата визия на Реми да бъде представена на съвместния концерт с Лепа Брена, който предстои на 6 ноември в Зала 1 на НДК.

За никого не е тайна, че нашата изпълнителка и югословската икона са близки дружки от почти три десетилетия. Когато Рени беше останала без стотинка след раздялата си с Борис Пилософ, именно Фахрета Яхич й подаде ръка за помощ.

Според запознати Лепа Брена дала заем на нашенката в размер на 50 000 евро без лихва, като половин година не си искала парите, докато колежката й успее да си стъпи на краката.