КРАЙ НА ЛУТАНЕТО: Резервираме си сянката на плажа с мобилно приложение

Общество
14:42 - 18 Юли 2023
2058
КРАЙ НА ЛУТАНЕТО: Резервираме си сянката на плажа с мобилно приложение

От четвъртък – 20 юли, онлайн приложение официално ще започне да работи, да информира потребителите в реално време за плажни места и ще им позволява да правят резервации на чадъри и шезлонги за плажове в България, съобщи представителят на платформата доц. Зорница Йорданова. Приложението се казва Myspot.bg и може да бъде изтеглено чрез Google Play и App Store от всеки, който желае да го ползва, съобщава специализираният сайт BGTOURISM.BG. 

С приложението ще бъде сложена една порочна практика – рано сутрин да бъдат запазвани плажните места с хавлия на шезлонгите. Онлайн резервациите ще гарантират местата на потребителите. Очакванията са все повече плажове да се включат към приложението, за да може то да предлага по-богат избор за резервиране на плажни места.

„MY SPOT носи несравнимо удобство на плажуващите. Вместо да пристигате на плажа рано, за да си осигурите добро място, можете да пристигнете в свободното си време, знаейки, че Вашето място вече е запазено. Тази функция за спестяване на време Ви позволява да планирате деня си по-ефективно, като Ви дава допълнително време да се насладите на други дейности, да опаковате багажа си за пикник или просто да прекарате спокойна сутрин“, споделят собствениците на приложението пред Bgtourism.bg.