Кралско изчегъртване: Принц Чарлз маха брат си - изнасилвач от семейните снимки

Тази седмица стана ясно, че срещу принц Андрю е заведено дело за блудство с непълнолетна

Свят
14:45 - 13 Август 2021
3948
Кралско изчегъртване: Принц Чарлз маха брат си - изнасилвач от семейните снимки

Изглежда че принц Чарлз е възприел сталиновата тактика на изчегъртване и нарочно е публикувал семейна снимка, в която липсва принц Андрю. Вероятната причина за това са последните новини около скандалния брат и обвиненията в сексуално насилие.

Принц Чарлз, или неговият екип, ясно са осъзнали факта, че няма да изглежда добре за масовата аудитория, ако публикуват семейна снимка по повод 71-ия рожден ден на принцеса Ан, и на нея присъства принц Андрю.

Публикуваната от Кларънс Хаус снимка изобразява младия Чарлз и Ан, с техните родители - кралица Елизабет и принц Филип. На снимката липсва Андрю, третото и, според слуховете, любимо дете на кралицата, а това не остана незабелязано от потребители в социалните мрежи.

"Къде е брат ти? Онзи с обвиненията за сексуално насилие", пита един потребител в "Туитър".

Според коментарите на други хора, в случая става въпрос за опит да се потули скандалът, докато някои казват, че Великобритания би била по-добре, ако кралицата е била родила само първите си две деца.

Тази седмица стана ясно, че срещу принц Андрю е заведено дело за изнасилване на непълнолетна жена, случило се преди две десетилетия. Гражданското дело е заведено в окръжния съд в Манхатън. Ищцата Вирджиния Джюфре казва, че херцогът на Йорк, вторият син на кралица Елизабет Втора, я е изнасилил и й е нанесъл побой, когато е била на 17 години.