Краси Балъков прави още промени в ЦСКА 1948

Никога не е имало вариант да напусна, категоричен е главният мениджър на тима

Футбол
22:06 - 23 Септември 2020
1011
Краси Балъков прави още промени в ЦСКА 1948

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков е убеден, че неговият тим ще започне в най-скоро време да играе по-добре и да печели повече победи в Първа лига. Легендата на българския футбол разкри, че може да има още промени в клуба, а целта е само една-отборът да се развива.

Балъков разясни думите си преди мача с Левски, когато каза, че план А на неговия тим - да залага само на български футболисти се явява план С на Герена. Думите му бяха приети остро в лагера на "сините", а Николай Михайлов след края на мача отговори, че план С на Левски е по-силен от план А на ЦСКА 1948.

"Познавам Ники Михайлов от много години, ще говоря с него, явно не съм бил разбран правилно. Левски се намира в такава ситуация, която го принуждава да залага на българи. Факт е, че в последните години на стадион "Георги Аспарухов" се залагаше на много чужденци. Нямам нищо против в Левски да играят родни момчета. Адмирирам го", каза Красимир Балъков. 

Специалистът е убеден, че отборът му върви нагоре и много скоро резултатите ще започнат да говорят за това. 

"Срещу Левски ни липсваше хъс за победа и борбеност. Това се променя и ще играям много скоро по-добре. Всички работим за доброто на ЦСКА 1948, не се влияем от имена. Никога не е имало вариант аз да напусна. Не сме обсъждали това с ръководството. Клубът ни не си е променил целите. Искаме да побеждаваме във всеки един мач. Това е основната идея на нашия тим", каза Красимир Балъков специално за Канал 3.