Краси Радков е баща на Тото от "СкандаУ"?

Комикът и майката на рапъра са били съученици в Езиковата във Враца

Общество
08:00 - 28 Юни 2023
52499
Краси Радков е баща на Тото от "СкандаУ"?

Драматично започна гостуването на актьора Красимир Радков в подкаста на рапъра Тото от "СкандаУ". Известният с ролята на Гацо Бацов шегаджия направи пред публика тежкото признание, че младият изпълнител всъщност му е биологичен син.

Разбира се, Краси се бъзикаше с Тото в типичния си не особено изискан стил и успя да изкара акъла на Йонислав Йончев, както е истинското име на водещия. В действителност Краси и Майката на Тото - Ани, са били съученици в Езиковата гимназия във Враца и са близки приятели.

Радков заяви, че връзката им е напълно платоническа вече много десетилетия, но до края на предаването на спря да нарича Тото "сине", с което го караше да подскача на стола. В същия клас с Краси и Ани е учил и корпулентният журналист Явор Дачков.

Тото с майка си Ани Дамянова

Ани Дамянова, майката на Тото, може да не е била гадже на Краси, но според злите езици във Враца е имала доста известно гадже - бившия футболен национал Даниел Боримиров. Двамата се разделят, когато той идва да играе в София през 1990 г. и засуканата дама се загаджва с друг ритнитопковец - Венцислав Йончев, който е баща на рапъра. Бракът им е кратък и не особено успешен.

Майката на Тото се жени за полубългарина Георги Родригес след развода. На бял свят се появява втория й син, но и този брак трае от ден до пладне.