Красимира и Димитър на sex туризъм след "Фермата"

Нещо за четене
14:35 - 10 Декември 2019
8105
Красимира и Димитър на sex туризъм след "Фермата"

Красимира Цочева и Димитър Калайджиев продължават любовната си история и след "Фермата". Двамата не крият чувствата си и са неразделни. Lupa.bg научи, че двамата са били на почивка в Копривщица, където са се отдали на секс туризъм и най-после са консумирали чувствата си.

Влюбените гълъбчета са в компанията на други екс риалити герои - треньорът Сами Хоссни , който е с гаджето си Мила и фермерката Велислава.

Бизнесменът от Благоевград беше колоритен играч във "Фермата". Освен бърз ум, Митко показа и чувство за хумор, което му помогна да спечели сърцето на Красимира. Сега двамата вече са започнали да пишат своята нова история на чист бял лист и да се радват на любовта си. Влюбените са неразделни и постоянно кръстосват из България.

"С Красимира се разбираме с една дума", призна преди дни Димитър.

Припомняме, че потиснатата домакиня Красимира Цочева реши да зареже бащата на сина си докато е във "Фермата". Красимира пожела да преобърне хода на живота си навръх 31-ия си рожден ден, подкокоросана от младия, прясно разведен бизнесмен Митко Калайджиев. Веднага след излизането си от шоуто, двамата започнаха бурна връзка.

"Има два типа хора, които съдбата ти праща - единият тип са хора-уроци - учители, другият тип са хора-подаръци. За мен Митко е съвкупност от двете неща", каза Красимира.